Πώς θα φτιάξετε υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι σε χρόνο ρεκόρ

Υγεία
Πώς θα φτιάξετε υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι σε χρόνο ρεκόρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχίατρος των ΗΠΑ μας δείχνει πώς μπορούμε να φτιάξουμε απλά και εύκολα μάσκα προστασίας - Με απλά βήματα και μέσα σε 40 δευτερόλεπτα φτιάξτε υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι

Με ένα κομμάτι ύφασμα από παλιά μπλούζα και δύο λαστιχάκια μέσα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα μπορούμε μόνοι μας να φτιάξουμε μάσκα προστασίας αντί να τρέχουμε να αγοράζουμε. Αρχίατρος των ΗΠΑ επιδεικνύει τον τρόπο.

Ειδικότερα, βίντεο με αρχίατρο των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα η Αμερικανική Υπηρεσία Centers for Disease Control and Prevention (CDC) πριν από μερικές εβδομάδες.

Στο βίντεο ο αρχίατρος των ΗΠΑ Dr. Jerome Adams δείχνει πώς να φτιάξουν μόνοι τους οι πολίτες μία υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι τους, από παλιά μπλουζάκια ή άλλο κομμάτι υφάσματος, μέσα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.

Ο Dr. Jerome Adams επιδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο διπλώνουμε το κομμάτι υφάσματος ενώ χρησιμοποιεί και δύο απλά λαστιχάκια για να φτιάξει τις θηλιές για τα αυτιά.

Σκοπός του βίντεο είναι να ενθαρρύνει τους Αμερικανούς να φορούν «μη ιατρικές, υφασμάτινες μάσκες» για να συμβάλλουν στην αποτροπή της περαιτέρω επέκτασης του κορωνοϊού, αλλά και να μην στερήσουν τις χειρουργικές μάσκες από τους επαγγελματίες ιατρο-νοσηλευτές και τα μέλη των ομάδων άμεσης ιατρο-νοσηλευτικής επέμβασης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News