Α. Γραβάνης : Σε ένα μήνα η απάντηση για Ρεμδεσιβίρη και Αναστολέα Ιντερλευκίνης 6

Υγεία
Α. Γραβάνης : Σε ένα μήνα η απάντηση για Ρεμδεσιβίρη και Αναστολέα Ιντερλευκίνης 6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης Αχιλλέας Γραβάνης , ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες – ερευνητές στο χώρο του παγκοσμίως, μιλώντας στο ράδιο 98.4 για όλα τα ερευνητικά και κλινικά πρωτόκολλα που αυτή την ώρα τρέχουν γύρω από τα θεραπευτικά σχήματα των φαρμάκων, τόνισε ότι μέχρι στιγμής η απάντηση μπορεί να έρθει από την ρεμδεσιβίρη για ασθενείς στα πρώτα σοβαρά συμπτώματα και για επιβαρυμένους με πνευμονία σε συνδυασμό με αντισώματα κατά της φλεγμονώδους Ιντερλευκίνης 6 .

Σε 4 εβδομάδες , είπε, θα ξέρουμε αν αυτό το φαρμακευτικό σχήμα είναι η απάντηση θωράκισης των νοσούντων για να μην έχουμε τραγικές καταλήξεις στις ΜΕΘ, μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο  και συνάμα να μπορούν να χαλαρώσουν μερικώς τα μέτρα περιορισμού.

Ο κ. Γραβάνης μίλησε και για τις ενδείξεις από τα άλλα φαρμακευτικά σχήματα και τις βασικές παρατηρήσεις  κάρτα την φάση επιβάρυνσης  του οργανισμού του ασθενούς, σημειώνονταν ότι για την ώρα η καλύτερη ασπίδα προστασίας παραμένει ο περιορισμός στα σπίτια μας .

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News