4 tips για να κρατήσεις ζωντανή την ερωτική σου ζωή, αν είσαι σε καραντίνα μακριά από το σύντροφό σου

Υγεία
4 tips για να κρατήσεις ζωντανή την ερωτική σου ζωή, αν είσαι σε καραντίνα μακριά από το σύντροφό σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο… έρωτας στην εποχή του κορωνοϊού

Η καραντίνα έχει, σε πολλές περιπτώσεις «χωρίσει» ζευγάρια, που δεν… έχουν αποκλειστεί μαζί στο ίδιο σπίτι.

Αν, λοιπόν, θέλεις να κρατήσεις την ερωτική «σπίθα» ζωντανή, ακολούθησε τα 4 tips:

  1. Sexting

Είναι όσο απλό όσο ακούγεται! Προφανώς, το να στέλνεις γυμνές φωτογραφίες είναι μία πτυχή του. Αν σε κάνει να νιώθεις άβολα, μπορείς να δοκιμάσεις φωτογραφίες που δεν φαίνεται το πρόσωπό σου. Δεν χρειάζεται να στείλεις κοντινά από τα επίμαχα σημεία. Μην υποτιμάς ποτέ τη δύναμη της εικόνας ενός εσωρούχου και τον αντικατοπτρισμό του στον καθρέπτη ή μια λεπτομέρεια από το σουτιέν σου, τα πόδια σου ή οι ώμοι σου (θεωρούνται το πιο σέξι σημείο του σώματος). Ή παίξε με όλα.

Παρόλα αυτά το sexting δεν έχει να κάνει μόνο με γυμνές φωτογραφίες. Μπορεί να είναι απλά ανταλλαγή μηνυμάτων για το σεξ. Δεν χρειάζεται να έχει μεγαλύτερο βάθος από αυτό. Μιλήστε για το τι θα θέλατε να κάνετε αν ήσασταν μαζί, πού θα αγγίζατε ο ένας τον άλλο, τι στάσεις θα δοκιμάζατε, πώς θα ξεκινούσατε το σεξ.

  1. Tηλεφωνικό σεξ

Το τηλεφωνικό σεξ ακούγεται αμήχανο αλλά θυμήσου: είναι με κάποιον που εμπιστεύεσαι κι αν είναι πρόθυμος να ξαπλώσει στο κρεβάτι και να πει όλα όσα θέλει να κάνει μαζί του, δεν είναι καθόλου περίεργο αν κάνεις κι εσύ το ίδιο. Ίσως είναι εύκολο να σταθείς στην περιγραφή των συνηθισμένων στάσεων ή κινήσεών σας αλλά μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία να το πας σε άλλο επίπεδο και να περιγράψεις νέα πράγματα που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει.

  1. Πες του το όταν τον σκέφτεσαι

Ακόμα κι αν δε θέλεις να κάνεις sext, πες στον σύντροφό σου ότι τον σκέφτεσαι. Είναι σέξι να ακούει ο σύντροφός σου ότι τον σκεφτόσουν παρακολουθώντας το μάθημα της yoga στο instagram ή βλέποντας μια σειρά στο Netflix. Αν η σκέψη του σε έκανε να νιώθεις ξαναμμένη είναι κάτι που μπορείς να το μοιραστείς.

  1. Μίλα για τις φαντασιώσεις σου

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι η ιδανική στιγμή για να συζητήσετε τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σας. Όχι μόνο γιατί με αυτό τον τρόπο μπορείς εύκολα να φτάσεις στο τηλεφωνικό σεξ αλλά θα σας επιβεβαιώσει πως όταν η καραντίνα τελειώσει θα έχετε σχέδια που πρέπει να δρομολογήσετε στο κρεβάτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν μιλήσεις για την φαντασίωσή σας για τρίο πρέπει και να το κάνετε αλλά η περιγραφή του τι θα κάνατε και πώς θα σας βάλει στο παιχνίδι. Αν δεις ότι έχετε εντελώς διαφορετικές φαντασιώσεις, είναι μια καλή ευκαιρία να τις συζητήσετε και να καταλήξετε στο τι σας αρέσει και τι όχι.

Πηγή: marieclaire.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News