Διήμερο εκδηλώσεων για την υγεία και την ομορφιά στην καρδιά της πόλης

Υγεία
Διήμερο εκδηλώσεων για την υγεία και την ομορφιά στην καρδιά της πόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

Διήμερο δράσεων με θέμα: «Η Υγεία, Ευεξία και η Ομορφιά στο Φαρμακείο - «Προλαμβάνω, δεν Καπνίζω!», διοργανώνουν ο ΣΥΦΑΚ, ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, το «Χαμόγελο και του Παιδιού» και η Περιφέρεια Κρήτης.  

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2019 στην πλατεία Ελευθερίας, και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 7ου Συνεδρίου της ΣΥΦΑΚ.

Στην εκδήλωση το «παρών» θα δώσει και εθελοντική ομάδα του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Ηλιαχτίδα», η οποία θα βρίσκεται εκεί για να ενημερώσει το κοινό για το έργο του Συλλόγου και «για το πως όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε σε αυτήν την σημαντική προσπάθεια».

«Προλαμβάνω, Δεν Καπνίζω!»

Μεγάλη ενημερωτική καμπάνια από τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, όπου αναγνωρισμένοι επιστήμονες υγείας όλων των ειδικοτήτων θα ενημερώνουν για τις επιπλοκές του καπνίσματος στην υγεία μας.

Επίσης αναγνωρισμένοι επιστήμονες Υγείας όλων των ειδικοτήτων θα ενημερώνουν για τις επιπλοκές του καπνίσματος στην υγεία μας.

Ακόμη θα μπορείτε να ενημερωθείτε από περισσότερες από 20 εταιρείες για προϊόντα και υπηρεσίες Υγείας Ομορφιάς και Ευεξίας.

Αυτό που μπορούν να παρέχουν όλα τα Συνεταιριστικά Φαρμακεία Μέλη του ΣΥΦΑΚ είναι εκπτωτικές παροχές και κουπόνια, τα οποία οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν.

Επίσης, το Σάββατο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με πλούσια δώρα, όπου μπορούν να λάβουν μέρος όλοι.

 

Οι διοργανωτές μας προτρέπουν…

- Πραγματοποιήστε τις προληπτικές σας εξετάσεις στο Πολυιατρείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ από το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Στελεχωμένο με τις εξής ειδικότητες:

  • Ακουολογικό
  • Καρδιολογικό
  • Παιδιατρικό
  • Οφθαλμολογικό
  • Οδοντιατρικό

Καθώς και στις κινητές μονάδες Μαστογραφίας και προληπτικής οδοντιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης.

- Ελάτε με τα παιδιά σας και διασκεδάστε με πολλές παιδικές δράσεις από το «Χαμόγελο του Παιδιού» Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας.

Δώσε ελπίδα: «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών»

Επίσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της «Ηλιαχτίδας» με το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» το κοινό θα ενημερώνεται για την Πανελλήνια εκστρατεία «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών. Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή», που έχει ως στόχο την αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών, και τη δυνατότητα που έχουμε όλοι μας μέσω μιας πολύ απλής και ανώδυνης διαδικασίας να προφέρουμε ζωή σε όλους εκείνους που το χρειάζονται, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται λήψεις στοματικού επιχρίσματος και εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Ένα διήμερο δράσεων Υγείας και ευεξίας από τα Συνεταιρισμένα Φαρμακεία Μέλη του ΣΥΦΑΚ που μας ενδιαφέρει όλους, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News