Υγεία

Εκπαιδευτικό εργαστήριο για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας

«Ενσυνειδητότητα MINDFULNESS στη Ψυχιατρική Φροντίδα Ασθενών με Διάγνωση Ψύχωση ή Σχιζοφρένεια»

Ο Τομέας Ψυχιατρικής  & Επιστημών Συμπεριφοράς και η Ψυχιατρική Κλινική ΠΑ.Γ.Ν.Η. (Δ/ντης καθηγητής: Αλέξανδορς  Ν. Βγόντζας) σε συνεργασία με το Αθηναϊκό Κέντρο Ενσυνειδητότητας διοργανώνουν εκπαιδευτικό εργαστήριο με θέμα «Ενσυνειδητότητα MINDFULNESS στη Ψυχιατρική Φροντίδα Ασθενών με Διάγνωση Ψύχωση ή Σχιζοφρένεια». Εισηγήτρια θα είναι η Δρ. Μαρία Ηλιοπούλου κλινική Ψυχολόγος DClinPsych, CPsychol, στο  City & Hackney Crisis Service, London U.K. και πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενσυνειδητότητας.

Το  εργαστήριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας που δουλεύουν με ασθενείς με διάγνωση ψύχωση ή σχιζοφρένεια & ενδιαφέρονται να μάθουν πως η τυπική ψυχιατρική φροντίδα μπορεί να συνδυαστεί με πρακτικές ενσυνειδητότητας (mindfulness).

Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019  και ώρα 15.00-20.00 στην Ιατρική Σχολή- Βούτες, με κόστος εγγραφής 60 ευρώ και περιορισμό στις θέσεις. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι και 20/5/2019. Πληροφορίες στο 2810 394617, στο mail: cbt@med.uoc.gr και ΕΔΩ

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Σχόλια