Έβαλαν «φωτιά» και κατέληξαν σε εκρηκτικό καβγά για την υγεία

Υγεία
Έβαλαν «φωτιά» και κατέληξαν σε εκρηκτικό καβγά για την υγεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προσλήψεις και οι επικουρικοί γιατροί έγιναν η αιτία για να πάρει φωτιά η τηλεοπτική συζήτηση

Οι προσλήψεις στα δημόσια νοσοκομεία αλλά και οι τοπικές μονάδες υγείας έγιναν η αιτία για ένα εκρηκτικό καβγά στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μάλιστα η τοποθέτηση του πρόεδρου του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ Κυριάκου Θεοδωσάκη ότι οι πολίτες αναγκάζονται να εγγραφούν στις ΤΟΜΥ έβαλε το φυτίλι για να ανάψει ο καβγάς με την διοικήτρια της 7ης ΥΠΕΕ Κρήτης Ελένη Μαυρομάτη και τον υποδιοικητή Στέλιο Δημητρακόπουλο να απαντούν σε υψηλούς τόνους στους εργαζόμενους συνδικάλιστες.

Η διοίκηση της ΥΠΕΕ Κρήτης αλλά και ο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης υπογράμμισαν το σημαντικό έργο του υπουργείου για την προσβασιμότητα χιλιάδων ανασφάλιστων στο εθνικό σύστημα υγείας με τον πρόεδρο των εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ Δημήτρη Βρύσαλη να τονίζει ότι δεν έχει δοθεί «δεκάρα τσακιστή» στα νοσοκομεία.

Παράλληλα οι προσλήψεις και οι επικουρικοί γιατροί έγιναν η αιτία για να πάρει φωτιά η τηλεοπτική συζήτηση με τα εκρηκτικά πυρά εκατέρωθεν να καταλήγουν σε ένα καβγά σε πολλά μέτωπα.

129.360 είναι οι εγγραφές στις τοπικές μονάδες υγείας που λειτουργούν σε όλη την Κρήτη εδώ και 15 μήνες περίπου με βάση τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV. Μάλιστα μόνο στην περιφερειακή ενότητα του Ηρακλείου έχουν γίνει 75.820 εγγραφές και ακολουθούν 38.268 εγγραφές στην περιφερειακή ενότητα των Χανίων, 12.624 στο Ρέθυμνο και μόλις 2.648 στην περιφερειακή ενότητα του Λασιθίου.

Τόσο η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής περιφέρειας Κρήτης Ελένη Μαυρομάτη όσο και ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕΕ Κρήτης Στέλιος Δημητρακόπουλος έκαναν λόγο για μια επί της ουσίας τομή στις παρεχόμενες υπηρεσίες δημόσιας υγείας στο νησί μας.

Μάλιστα έκαναν λόγο για δομές που έχουν αγκαλιαστεί από τις τοπικές κοινωνίες και στις 4 περιφερειακές ενότητες της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News