Έχεις έντονες ανησυχίες, επίμονη λύπη, ή έλλειψη κινήτρων; - «Φρόντισε νωρίς»

Υγεία
Έχεις έντονες ανησυχίες, επίμονη λύπη, ή έλλειψη κινήτρων; - «Φρόντισε νωρίς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

.... φ ρ ό ν τ ι σ ε Νωρίς • Έχεις έντονη καθημερινότητα; • Υπάρχει πίεση στο σπίτι, στην εργασία σου; • Αισθάνεσαι έντονη κόπωση, στρες, άγχος; • Έχεις έντονες ανησυχίες, επίμονη λύπη, ή έλλειψη κινήτρων; • Αναζητάς απαντήσεις σε χρόνιες ενοχλήσεις που σε ταλαιπωρούν και δυσχεραίνουν κάθε δράση σου;

Εμείς προσφέρουμε τη λύση. Τη σύγχρονη άποψη για την Υγεία.

Πρόληψη και πρώιμη Διάγνωση

Πόσοι από εμάς φροντίζουμε να επισκεφθούμε ένα γιατρό και να προχωρήσουμε στη διενέργεια σειράς κλινικών και παρακλινικών εξετάσεων με στόχο τη διατήρηση της Υγείας μας στο ανώτερο δυνατό επίπεδο;

Τα τελευταία στοιχεία ερευνών, παγκοσμίως, αποδεικνύουν, ότι ο προληπτικός «προσυμπτωματικός έλεγχος» μειώνει σε μεγάλο βαθμό τους διάφορους προδιαθεσιακούς παράγοντες κινδύνου που απειλούν την Υγεία μας και οι οποίοι είναι σημαντικό να ελέγχονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα της άμεσης αντίδρασης σε πρώιμο στάδιο.

Η Πρόληψη διακρίνεται σε τρία στάδια. Εκείνο της πρωτογενούς, της δευτερογενούς και της τριτογενούς πρόληψης.

Σε κάθε περίπτωση και χωρίς την όποια αμφιβολία, η πιο ουσιαστική και αποτελεσματική πρόληψη είναι η πρωτογενής στην οποία και εμπεριέχονται όλα εκείνα τα μέτρα τα οποία απαιτούνται, ώστε να μην εμφανιστεί η Πάθηση.

Οι προληπτικές εξετάσεις είναι απαραίτητες σε κάθε ηλικία, από τα μικρά παιδιά μέχρι τους μεγαλύτερους σε ηλικία ενήλικες. Ο γιατρός σας είναι αυτός που θα σας συμβουλεύσει πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν ωστόσο κάποιες βασικές εξετάσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που είναι πολύ σημαντικές και δεν θα πρέπει να τις παραλείπετε.

Προληπτικές εξετάσεις σημαντικές για την υγεία σας

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία! Και οι προληπτικές εξετάσεις είναι ένα δώρο ζωής που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Ουσιαστικά συμβάλλει στην ανίχνευση ατόμων υψηλού κινδύνου, που χρειάζονται περαιτέρω έλεγχο – παρακολούθηση και πρόληψη. Επιπλέον, ο προληπτικός έλεγχος μπορεί να οδηγήσει στη διάγνωση μιας παθολογικής κατάστασης σε πρώιμο στάδιο. Έγκαιρη διάγνωση γίνεται περιοδικά και διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία και το φύλο.

Στο κέντρο “Ασκληπιός Διάγνωσις” δημιουργήσαμε ειδικά διαμορφωμένα check up, για να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες.

Pro – active & Be active

ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ από Δευτέρα έως και Σάββατο

Ενημερωθείτε στα Διαγνωστικά μας Κέντρα:

1. Μάχης Κρήτης 10 (Μέγαρο Χάνδαξ), 71303 Ηράκλειο, Κρήτη

τηλ. 2810528000, 2810528300, fax: 2810528001

2. Πλατεία Κορνάρου 46, 71202, Ηράκλειο, Κρήτη

τηλ. 2810224422

Είναι η στιγμή, να αποφασίσεις.

Διαμόρφωσε τον Προσωπικό σου Χάρτη Υγείας

. . . . φ ρ ό ν τ ι σ ε Νωρίς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News