Υγεία

Την Κυριακή γιορτάζουμε το «δώρο» του θηλασμού!

Αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στο μητρικό θηλασμό

Το «θαύμα» του θηλασμού θα γιορτάσουν οι νέες και οι μέλλουσες μανούλες, αλλά και όλοι όσοι βρεθούν στη Λότζια!

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, η εθελοντική ομάδα διαδικτυακής υποστήριξης «Ηράκλειο: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας», με την υποστήριξη του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece), διοργανώνει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, από τις 11:00 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, μια εκδήλωση - γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν διασκεδαστές, οι οποίοι θα «μοιράσουν» χαρά σε όλα τα παιδάκια που θα παραβρεθούν.

Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, ενώ θα υπάρξει συζήτηση με τις Συμβούλους Θηλασμού της La Leche League International, κκ. Βίκυ Μπαζούλα Παπαδάκη και Ειρήνη Μαρκάκη.

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή της εκδήλωσης στο Facebook: «Σε αυτή τη γιορτή μας δίνεται η αφορμή μητέρες της πόλης μας να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία. Στόχος μας είναι η πόλη μας να αποτελέσει μια πόλη υποστηρικτική και φιλική προς τον θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού και για όσο επιθυμεί να θηλάζει.

Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, μέλλοντες ή υπό σκέψη γονείς, πρώην θηλάζουσες, φίλοι και λοιποί συγγενείς, όλους εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό ή θέλετε να ενημερωθείτε. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2018, στην καρδιά της πόλης, στο Αίθριο της Λότζια!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια