Κι όμως, ο... οργασμός διώχνει το λόξιγκα

Υγεία
Κι όμως, ο... οργασμός διώχνει το λόξιγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτές είναι οι τρεις τεχνικές που μπορείτε να εφαρμόσετε όταν σας πιάνει λόξιγκας

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο λόξιγκας μας πιάνει και δε «λέει» να μας αφήσει, ενώ κανένα από τα… γιατροσόφια που έχει πει η γιαγιά δεν πιάνουν, καθώς ο «θησαυρός» αποδείχθηκε άνθρακας.

Υπάρχουν όμως τρεις τεχνικές που αν τις ακολουθήσετε, θα έχετε εγγυημένα αποτελέσματα και ο λόξιγκας θα πει «αντίο» στον οργανισμός σας.

Σύμφωνα με το iatropedia.gr αυτές είναι οι τεχνικές που πρέπει να δοκιμάσετε την επόμενη φορά που θα σας πιάσει λόξιγκας.

Πιείτε νερό, ενώ έχετε κλείσει τα αυτιά σας:

Πιείτε ένα ολόκληρο ποτήρι νερό με ένα καλαμάκι, ενώ ταυτόχρονα έχετε κλείσει και τα δύο αυτιά σας. Όταν έχουμε λόξιγκα, το πνευμονογαστρικό νεύρο είναι είτε κατεστραμμένο, είτε ερεθισμένο και, ως εκ τούτου, χρειάζεται διέγερση για να λειτουργήσει κανονικά και πάλι. Δεδομένου ότι οι κλάδοι του πνευμονογαστρικού νεύρου φθάνουν στο ακουστικό σύστημα, βάζοντας τα δάχτυλά σας στα αυτιά σας μπορεί να διεγείρετε τις απολήξεις των νεύρων και να «επανεκκινήσετε» το πνευμονογαστρικό νεύρο.

Τραβήξτε τη γλώσσα σας προς τα έξω:

Το να βγάλετε έξω τη γλώσσα σας, θα σας βοηθήσει να διεγείρετε το πνευμονογαστρικό νεύρο και να μειώσετε τους σπασμούς του διαφράγματος, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει να αποφευχθεί η αντανακλαστική αναρρόφηση αέρα. Μπορείτε επίσης να κάνετε το ίδιο με το να τραβήξετε τη γλώσσα σας προς τα έξω με τα δάχτυλά σας.

Και όμως είναι αλήθεια. Ο οργασμός κατά τη συνουσία μπορεί να είναι σε θέση να θεραπεύσει τον επίμονο λόξιγκα. Σε μια έρευνα του 2000, ένας υγιής 40χρονος υπέφερε από χρόνιο λόξιγκα μέχρι που έφτασε η στιγμή της εκσπερμάτισης κατά τη σεξουαλική επαφή, όταν και, ξαφνικά, ο λόξιγκας εξαφανίστηκε και δεν επανήλθε για έναν ολόκληρο χρόνο!

Οι ερευνητές, ωστόσο, δεν γνωρίζουν αν ο οργασμός στις γυναίκες μπορεί να οδηγήσει σε μια παρόμοια «λύση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News