Απόβαση στη 7η ΥΠΕ για την υγεία αύριο από τον Άγιο Νικόλαο

Υγεία
Απόβαση στη 7η ΥΠΕ για την υγεία αύριο από τον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημείο αναφοράς για το Σωματείο επίσης η ανακατασκευή 23 θαλάμων νοσηλείας που ανακοίνωσε η Διοίκηση κρίνοντας ότι πρόκειται για κινήσεις εξωραϊσμού έναντι των προβλημάτων που καταγράφει η κοινή γνώμη.

 Πρόκειται για 23 θαλάμους σε Παθολογική, Χειρουργική και πρώην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας των ασθενών.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Μανουσάκης μιλώντας στο Ράδιο 98,4 επαναλαμβάνει ότι τα προβλήματα είναι δυσθεώρητα στο πιο υποστελεχωμένο νοσοκομείο της περιφέρειας, με προσωπικό που δεν επαρκεί για τις εφημερίες, δεν καταφέρνει να ξεκουραστεί, δεν παίρνει τα ρεπό του και τις άδειες του.

Το ποσοστό των κενών οργανικών θέσεων είναι 46%, λέει ο Γιώργος Μανουσάκης. Αυτό φαίνεται και από την εξέλιξη του αριθμού των μόνιμων εργαζόμενων του Νοσοκομείου καθώς τον Ιανουάριος 2012 οι εργαζόμενοι ήταν 375, τον Ιανουάριο του 2015 ήταν 256,  ενώ  τον Ιανουάριο του 2018  φθάνουν στους 245.

Υπό το βάρος αυτής της κατάστασης οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν μία νέα κινητοποίηση αύριο το πρωί στις 11.00, έξω από τα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News