default-image

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης, η διάγνωση και η θεραπεία

Υγεία
Ο Σακχαρώδης Διαβήτης, η διάγνωση και η θεραπεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Σάββατο,21 Απρ 2018, 08:30
Ξενοδοχείο Aquila Atlantis

Το δεύτερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για το 2018 σχετικά με τον Σακχαρώδη Διαβήτη αναμένεται να μας πληροφορήσει για όσα πρέπει να ξέρουμε.

Η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία διοργανώνει και φέτος σε επιλεγμένες πόλεις, ανάμεσά τους και το Ηράκλειο, Επιστημονικά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του Σακχαρώδους Διαβήτη και των επιπλοκών του.

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης εξακολουθεί να αποτελεί τη μάστιγα της εποχής μας και ο επιπολασμός τους σήμερα εκτιμάται στη χώρα μας ότι έχει υπερβεί το 10%. Επιπλέον σήμερα η θεραπεία του είναι πολυπαραγοντική και σύνθετη και απαιτεί συνεχιζόμενη εκπαίδευση των γιατρών, για την απόκτηση των σύγχρονων γνώσεων επί των διαρκώς ανανεωνόμενων εξελίξεων.

Σ’ αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε για τη διάγνωση, τις θεραπευτικές επιλογές, τη διατροφή καθώς και τις οξείες και χρόνιες επιπλοκές του διαβήτη, μεταφέροντας τη σύγχρονη θεραπευτική προσέγγιση στη συνήθη κλινική πράξη.

Φυσικά, όπως τονίζεται και στη σχετική ανακοίνωση, θα υπάρχει επαρκής χρόνος συζήτησης με το ακροατήριο με σκοπό την καλύτερη κατανόηση των θεραπευτικών διλημμάτων.

Το Δεύτερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για το 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, 21 Απριλίου 2018, στο Ξενοδοχείο Aquila Atlantis.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News