Νέος κύκλος κινητοποιήσεων για το νοσοκομείο Ιεράπετρας

Κρήτη
Νέος κύκλος κινητοποιήσεων για το νοσοκομείο Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ανεπίτρεπτο η παθολογική να μην μπορεί να κλείσει εφημερίες για όλο το μήνα, να μην υπάρχει παιδιατρική» καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι.

Με παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του αναπληρωτή διοικητή στο χώρο του νοσοκομείου αύριο Τετάρτη και σύσκεψη την Πέμπτη, στην οποία έχουν κληθεί το σύνολο των φορέων κι αρχών της Ιεράπετρας, ο Σύλλογος Εργαζομένων τους καλεί να σταθούν αρωγοί στο νέο κύκλο κινητοποιήσεων τους για το νοσοκομείο.

«Που το έχετε ξανακούσει τα τελευταία έξι χρόνια η παθολογική να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις εφημερίες περισσότερο από οκτώ μέρες το χρόνο;

Που έχετε ξανακούσει νοσοκομείο να μην έχει παιδιατρική;

Που έχετε ξανακούσει να μεταφέρουν προσωπικό από το ένα νοσοκομείο στο άλλο στο νομό Λασιθίου προκειμένου να  «μπαλώσουν»  τα προβλήματα και να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου» διερωτήθηκε μιλώντας στο Ράδιο 98,4 ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Τσικαλουδάκης.

Παράλληλα υπενθύμισε στους διοικούντες πως το νοσοκομείο και το υπάρχον προσωπικό του καλείται να καλύψει καθημερινά τις ανάγκες των πολιτών μιας μεγάλης γεωγραφικής ενότητας από τη Βιάννο μέχρι το Γούδουρα και την καλοκαιρινή περίοδο τις ανάγκες του συνόλου των ξένων επισκεπτών στα νότια του Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News