Στο Ρέθυμνο τον Απρίλιο το Συνέδριο θηλασμού

Υγεία
Στο Ρέθυμνο τον Απρίλιο το Συνέδριο θηλασμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα λάβουν μέρος Έλληνες και Διεθνείς ομιλητές

Στο Ρέθυμνο θα διεξαχθεί τον Απρίλιο το 11ο ετήσιο συνέδριο για τον μητρικό θηλασμό που διοργανώνει ο Σύλλογος Διεθνώς Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδας «Γαλαξίας» σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece .

Το επετειακό αυτό Συνέδριο με τίτλο «10 χρόνια Γαλαξίας - 40 χρόνια Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece): Η επιστήμη συναντά την εμπειρία!» θα πραγματοποιηθεί συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο στις 28 & 29 Απριλίου 2018, στο Σπίτι του Πολιτισμού, υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνου.

Στο επετειακό και ενωτικό αυτό συνέδριο θα μιλήσουν σπουδαίοι διεθνείς ομιλητές (με ταυτόχρονη διερμηνεία), όπως : ο Καναδός παιδίατρος Jack Newman, σύμβουλος για θέματα θηλασμού της UNICEF (www.ibconline.ca) και η Αμερικανίδα ψυχολόγος Kathleen Kendall-Tackett (www.kathleenkendall-tackett.com), συγγραφέας παγκοσμίως best-seller βιβλίων για τον θηλασμό και την επίδρασή του στην ψυχολογία της μητέρας. 

Και οι δύο αποτελούν σημαντικές προσωπικότητες του διεθνούς ιατρικού δυναμικού σχετικές με το εν λόγω αντικείμενο. 

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν επίσης Έλληνες νεογνολόγοι, παιδίατροι, ενδοκρινολόγος,  IBCLCs, La Leche league Leaders αλλά και ειδικοί, υποστηρικτές της προώθησης του μητρικού θηλασμού,  ενώ την έναρξή του καθώς και τη βαρύτητα του θα σηματοδοτήσει με χαιρετισμό ο Υπουργός Υγείας, κύριος Ανδρέας Ξανθός.

Στόχος είναι να καλυφθεί το θέμα του θηλασμού συνολικά και να υποστηριχθούν τόσο οι επαγγελματίες υγείας όσο και οι ενδιαφερόμενοι γονείς μέσα από τις τεκμηριωμένες επιστημονικά ομιλίες των συνέδρων μας. 

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή έχουν ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με την Βίκυ Μπαζούλα-Παπαδάκη, Σύμβουλο Θηλασμού της La Leche League International, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της WABA για Ελλάδα & Κύπρο, Μέλος Οργανωτικής Επιτροπής, στο Ράδιο 98,4, οι εγγραφές μπορούν να γίνουν στη διεύθυνση: https://galaxiaslllgr-reth-conf.gr/ ή στο Facebook:https://www.facebook.com/events/208522059724797/permalink/212691955974474/.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε με την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου στο: [email protected]

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News