default-image

O Λευτέρης Λαζάρου στο ΚΔΒΜ ΚΑPPA STUDIES

Ελλάδα
O Λευτέρης Λαζάρου στο ΚΔΒΜ ΚΑPPA STUDIES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το chef Λευτέρη Λαζάρου και το επιτελείο του, από το εστιατόριο Βαρούλκο, στον Πειραιά, βραβευμένο με αστέρι Michelin φιλοξένησε το ΚΔΒΜ ΚΑPPA STUDIES.

Ο κύριος Λευτέρης Λαζάρου και οι συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, στο νέο τυροκομείο, στο συνεδριακό κέντρο, στις αίθουσες θεωρίας, ενώ η ημέρα έκλεισε με μία ξεχωριστή στιγμή, για τον πρόεδρο του ομίλου Καλαθάκη και όλους τους παρευρισκομένους, αφού δοκίμασαν κατ' αποκλειστικότητα, το πρώτο τυρί ωρίμανσης, από τα χέρια των σπουδαστών του νέου τυροκομείου ,του ΚΔΒΜ KAPPA STUDIES.

O chef Λευτέρης Λαζάρου, σε χώρο που διαμορφώθηκε ειδικά για την περίσταση, προέβη σε προσωπικές συνεντεύξεις με τους σπουδαστές του ΚΔΒΜ Kappa Studies, καθώς στο εστιατόριο Βαρούλκο, θα έχουν την ευκαιρία να ασκήσουν τη θερινή πρακτική τους, ορισμένοι επίλεκτοι σπουδαστές, απ' όλα τμήματα του ΚΔΒΜ Kappa Studies.

To ραντεβού των δύο πλευρών, ανανεώθηκε για το προσεχές διάστημα, καθώς ο κύριος Θεόδωρος Καλαθάκης, με το βραβευμένο chef Λευτέρη Λαζάρου, έδωσαν αμοιβαίες υποσχέσεις για κάτι πολύ.. νόστιμο, που ετοιμάζουν, σε μία μοναδική σύμπραξη Κρήτης και Πειραιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News