default-image

Οι θηλάζουσες συγκεντρώνουν μάρσιππους για τα προσφυγόπουλα

Κρήτη
Οι θηλάζουσες συγκεντρώνουν μάρσιππους για τα προσφυγόπουλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της LLL Ομάδας Κρήτης-Ηράκλειο στις 11:00 το πρωί με θέμα την  διατροφή της μητέρας που θηλάζει, οι πρώτες στερεές τροφές του μωρού και ο απογαλακτισμός.

Το διαφορετικό ωστόσο θα είναι το γεγονός ότι σε αυτήν την συνάντηση όπως έχει αποφασιστεί από τις   Ομάδες του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος -La Leche League Greece,θα  συγκεντρώνονται  μάρσιποι(sling, mei tai, wrap και pouch).

Θα τους διαθέσουν στις μητέρες πρόσφυγες στην Ειδομένη, στη Λέσβο, στον Ελαιώνα και στην Καβάλα, Σύμβουλοι Θηλασμού της LLLGR που μεταβαίνουν για να προσφέρουν υποστήριξη και πληροφορίες σχετικά με τον θηλασμό.

Μία άκρτως αξιόλογη κίνηση απο τις μητέρες που μέσα και απο την ανακοίνωση τους τονίζουν:Θέλουμε κάθε μωρό να βρίσκεται στη ζεστή αγκαλιά της μαμάς του και αυτή να έχει χέρια ελεύθερα, για να πιάνει σφιχτά τα άλλα της παιδιά.  

Οπότε αν έχετε κάποιον που δεν χρειάζεστε και θέλετε να τον προσφέρετε ,μπορείτε να τους κρατάτε στη Συνάντηση.

Ο χώρος  είναι η Αίθουσα "Οδυσσέα Ελύτη" του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού, στην οδό Μονής Αγκαράθου 9 (πίσω από τον Άγιο Δημήτριο)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News