default-image

Οι εθελόντριες της ζωής και της ελπίδας

Υγεία
Οι εθελόντριες της ζωής και της ελπίδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Καίτη, η Σταυρούλα και η Στέλλα είναι τρεις γυναίκες που έχουν βιώσει ή και βιώνουν την εμπειρία της μάχης κατά του καρκίνου.

Σήμερα μπορείς να τις βρεις στους διαδρόμους των ογκολογικών κλινικών και με ένα κίτρινο γιλέκο του συλλόγου ΕΥ ΖΩ με τον καρκίνο δηλώνουν την παρουσία τους εκεί με στόχο να βοηθήσουν ανθρώπους που νοσούν από καρκίνο ή και τους συγγενείς τους. Άλλωστε η στήριξη των συγγενών ίσως να αποτελεί την βάση για την νίκη του ασθενή απέναντι στο καρκίνο.

Οι τρεις γυναίκες βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" μάλιστα η πρόεδρος του Συλλόγου ΕΥ ΖΩ με το Καρκίνο Καίτη Κουναλάκη Μπουδάκη τόνισε ότι οι εθελοντές ίσως είναι μια ουσιαστική κατάκτηση του συλλόγου και της ίδιας της ζωής.

Το μήνυμα που στέλνουν οι τρεις αυτές γυναίκες είναι ότι για να αντιμετωπίσεις τον καρκίνο πρέπει να τον κοιτάξεις στα μάτια άλλωστε όπως λένε είναι απλά μια νόσος. Αν λοιπόν βρεθείς στους διαδρόμους του ΠΑΓΝΗ και άλλων νοσοκομείων πλησίασε αυτούς τους ανθρώπους ίσως να έχουν να σου πουν κάτι που μπορεί να σας αλλάξει την ζωή.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_4f6ek72g/

Μάνος Δασκαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News