default-image

Συνάντηση για την αξιολόγηση του προγράμματος εθελοντών

Κρήτη
Συνάντηση για την αξιολόγηση του προγράμματος εθελοντών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη συνάντηση αξιολόγησης του Προγράμματος Μητρώου Εθελοντών της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, από τους ίδιους τους εθελοντές, θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 στις 10 π.μ. στο Γ.Ν. Ρεθύμνου, παρουσία της υποδιοικήτριας Άννας Τριχοπούλου και στελεχών της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Η συνάντηση γίνεται ένα χρόνο μετά την έναρξη λειτουργίας του Προγράμματος και τη δημιουργία Μητρώου Εθελοντών της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, την εκπαίδευση των ενδιαφερομένων και την τοποθέτηση τους σε τμήματα των μονάδων υγείας.

Η αξιολόγηση του Προγράμματος θα γίνει με βάση τη συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολογίου που έχει συντάξει η 7η ΥΠΕ Κρήτης, αλλά και των παρατηρήσεων που θα τεθούν από τους εθελοντές που συμμετέχουν παρέχοντας εθελοντική υπηρεσία στις μονάδες υγείας στο νομό Ρεθύμνου, με στόχο να προκύψουν δείκτες αντικειμενικής αξιολόγησης για την ανάπτυξη και βελτίωσή του.

Έως σήμερα έχουν κατατεθεί 255 αιτήσεις εθελοντών, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί και έχουν αναλάβει καθήκοντα σε τμήματα των υγειονομικών μονάδων της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, με τις 117 από αυτές να αφορούν στο Ρέθυμνο.

Να σημειωθεί ότι κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης που επιθυμεί να συμμετέχει στο Πρόγραμμα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως εθελοντής στην υγειονομική μονάδα και τις ώρες που εκείνος θα επιλέξει, μπορεί να αντλήσει πληροφόρηση και να καταθέσει την αίτησή του ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News