default-image

Σεμινάρια καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης για το προσωπικό του ΙΤΕ

Κρήτη
Σεμινάρια καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης για το προσωπικό του ΙΤΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Αυτόματης Εξωτερικής Απινίδωσης (CPR-AED) πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα 6/4/2015 ειδικά για το προσωπικό του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (Ι.Τ.Ε.).

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ) που αποτελεί έναν από τους επίσημους εκπαιδευτικούς φορείς του European Resuscitation Council (ERC), με συνεργασία της Επιστημονικής Εταιρείας "Προνοσοκομειακή Φροντίδα" και το Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (Ι.Τ.Ε.).

Το σεμινάριο CPR-AED (Cardio Pulmonary Resuscitation-Automatic External Defibrilation) απευθύνεται ανεξαιρέτως σε όλους τους επαγγελματίες υγείας και μη, που μπορεί να παραβρεθούν ως μάρτυρες μιας καρδιακής ανακοπής. Περιλαμβάνει εκπαίδευση στην παροχή καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και την ασφαλή χρήση ενός ΑΕΑ (Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή).

Το σεμινάριο έχει διάρκεια περίπου 5 ωρών. Είναι προσαρμοσμένο στις εκπαιδευτικές ιδιαιτερότητες των ενηλίκων και περιλαμβάνει διαλέξεις, επιδείξεις δεξιοτήτων, πρακτική εξάσκηση στην ΚΑΡΠΑ & στον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή, σε ολιγομελείς ομάδες. Η αξιολόγηση των εκπαιδευομένων είναι συνεχής και στους επιτυχόντες χορηγείται πιστοποιητικό επάρκειας του ERC.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News