default-image

Η έκθεση "Οινοκρητικά" στα Χανιά, στις 21-22 Μαρτίου

Κρήτη
Η έκθεση "Οινοκρητικά" στα Χανιά, στις 21-22 Μαρτίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την επιτυχημένη οργάνωση των "ΟΙΝΟΤΙΚΩΝ" τον περασμένο Φεβρουάριο, οι oινοποιοί της Κρήτης (Wines of Crete) οργανώνουν τα 8α "ΟΙΝΟΚΡΗΤΙΚΑ".

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, του ΚΕΠΠΕΔΗ-ΚΑΜ Δ. Χανίων, του Συλλόγου Εστίασης Χανίων και του Πρότυπου Οινικού Κέντρου Κρήτης, η οινική έκθεση "ΟΙΝΟΚΡΗΤΙΚΑ" θα πραγματοποιηθεί στις 21 & 22 Μαρτίου 2015 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στο ενετικό λιμάνι Χανίων.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νέες και παλαιές εσοδείες των Κρητικών οινοποιών, να μιλήσουν μαζί τους και να ενημερωθούν για τις συλλογικές δράσεις που κάνει το "Wines of Crete".

Ώρες λειτουργίας:

-Σάββατο 21 Μαρτίου 17:00 -21:00

-Κυριακή 22 Μαρτίου 10:30 - 21:00

Παράλληλες εκδηλώσεις

Παράλληλα με την έκθεση το Σάββατο 21/3 και ώρα 16:00 θα πραγματοποιηθούν και οι εξής εκδηλώσεις:

- Χαιρετισμός από τον Σταύρο Αρναουτάκη, περιφερειάρχη Κρήτης

- Χαιρετισμός από τον Απόστολο Βουλγαράκη, αντιπεριφερειάρχη Χανίων

- Ομιλία από την κ. Μαρία Αλεμπάκη, δρ Αγροτικής Οικονομίας ΑΠΘ, ερευνήτρια στον ΕΛΓΟ "Δήμητρα", με θέμα "Διευρύνοντας τους ορίζοντες: από την οινοπαραγωγή στην προσφορά  αυθεντικών τουριστικών εμπειριών".

- Τέλος ο κ. Γιώργος Μακρής (Wine Surveyor) θα παρουσιάσει τη σπουδαιότητα των οινικών κέντρων με την ομιλία του "Προβολή των οίνων και του Οινοτουρισμού στην Κρήτη με οινικά κέντρα".

Τα 8α "ΟΙΝΟΚΡΗΤΙΚΑ" διοργανώνονται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, ενώ περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.winesofcrete.gr και στη σελίδα www.facebook.com/winesofcrete

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News