default-image

“Βόμβες” Σκοπούλη για το αίμα στην Ελλάδα

Ελλάδα
“Βόμβες” Σκοπούλη για το αίμα στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ρουκέτες"  εξαπέλυσε η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής  της εμφάνισης στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" του ΣΚΑΙ, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Η κ. Σκοπούλη, η οποία εντάχθηκε στην κυβέρνηση μετά από σχετική πρόταση του Φώτη Κουβέλη και της Δημοκρατικής Αριστεράς έκανε μια σειρά από αποκαλύψεις για το αίμα στην Ελλάδα, τη διακίνησή του, τις τιμές και τα κόστη που υποχρεούται να καταβάλλει το δημόσιο.

"Στην Ελλάδα πληρώνουμε ακριβά το αίμα", είπε η κ. Σκοπούλη, η οποία έκανε λόγο ακόμη για "συγκεκριμένο σύστημα" και "συμφέροντα", για "κακοδιαχείριση" του παρελθόντος καθώς και για "απουσία πολιτικής βούλησης", ενώ αξίζει να σημειωθούν και οι αιχμές της κατά του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου, με τον οποίο οι σχέσεις της κάθε άλλο παρά καλές είναι, όπως έχουν καταγράψει πολλές φορές σε σχετικά ρεπορτάζ τους οι εφημερίδες.

Η Φωτεινή Σκοπούλη υποστήριξε ότι γίνεται, σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και το Κέντρο Αιμοδοσίας, μια μεγάλη προσπάθεια εξορθολογισμού του συστήματος, τόσο στο σκέλος των τιμών ελέγχου του αίματος, όσο και στην οργάνωση της διακίνησής του στον ελληνικό πληθυσμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News