Ο Νίκος Κατικάς νέος προπονητής στον Ν.ΟΠΕΡ

Σπορ
Ο Νίκος Κατικάς νέος προπονητής στον Ν.ΟΠΕΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών βόλεϊ...

Ο Νίκος Κατικάς θα καθοδηγήσει την Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ν.ΟΠΕΡ εν όψει της νέας σεζόν που θα τη βρει στην Α2 κατηγορία. Ο Κατικάς είναι ένας προπονητής με σημαντικές παραστάσεις στο χώρο του βόλεϊ έχοντας περάσει από ομάδες όπως οι Παναθηναϊκός, Άρης και Μέντ. Τη σεζόν που πέρασε πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην κυπριακή Ανόρθωση. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Η οικογένεια του Ν. Ο.ΠΕ.Ρ. με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο προπονητή Κατικά Νίκο τον οποίο καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες.Ο Νίκος Κατικάς θα είναι στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας μας για την φετινή χρονιά που θα αγωνιστεί στην Α2 εθνική κατηγορία.Επίσης παραμένει υπεύθυνος των ακαδημιών μας και προπονητής στο τμήμα Παγκορασίδων».

Προηγούμενες ομάδες του Νίκου Κατικά:2012 - 2013 Άρης Θεσσαλονίκης (Ακαδημίες / Βοηθός προπονητή Α2 Ανδρών). 2013 - 2016 ΜΕΝΤ (Προπονητής ακαδημιών / ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ). 2018 - 2019 ΑΟ ΘΗΡΑΣ (Προπονητής αγωνιστικών τμημάτων). Συμμετοχή Final Four Ελλάδος Κορασίδων - Παγκορασίδων. 2020 Παναξιακός (Βοηθός προπονητή / Στατιστικολόγος Α1 γυναικών). 2021 - 2022 Παναθηναϊκός (Βοηθός προπονητή / Στατιστικολόγος Α1 γυναικών).Πρωταθλητής - Κυπελλούχος Ελλάδος. 2023 Ανόρθωση Αμμοχώστου (Βοηθός προπονητή / Στατιστικολόγος Α1 γυναικών, προπονητής αναπτυξιακών αγωνιστικών τμημάτων).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News