Δεν τα κατάφερε ο ΟΦΗ κόντρα στην Ένωση Ιλίου

Σπορ
Δεν τα κατάφερε ο ΟΦΗ κόντρα στην Ένωση Ιλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήττα στην πρεμιέρα του τουρνουά ανόδου στο κλειστό του ΒΑΚ

Δύσκολο έργο είχε η Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ κόντρα στο μεγάλο φαβορί του τουρνουά ανόδου στην Α2 βόλεϊ, την Ένωση Ιλίου και αν και έβαλε πάθος και ψυχή υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της (0-3). Η αντίπαλη ομάδα έχει αθλήτριες με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες ενώ ο ΟΦΗ αγωνίζεται με 15χρονα και 16χρονα κορίτσια.

Συγκινητική ήταν η προσπάθεια της 15χρονης (2008) Εύης Πρινιωτάκη, το μεγάλο ταλέντο του ΟΦΗ (διεθνής με την U-17) να κρατήσει όρθια την ομάδα της, αλλά στα κρίσιμα σημεία των σετ, μίλησε η προσωπικότητα και η εμπειρία των αθλητριών της Ένωσης, που με ηγέτιδα την Κοκμοτού, πήρε δίκαια τη νίκη με 0-3 (22-25,20-25,19-25) και δικαιολόγησε με το καλημέρα τον τίτλο του μεγάλου φαβορί του τουρνουά.

Το καλό σερβίς του ΟΦΗ, δημιούργησε προβλήματα, στην Ένωση και αποτέλεσε την αιτία, που ο ΟΦΗ ήταν ανταγωνιστικός. Η Ένωση είχε όμως καλύτερη οργάνωση στο παιχνίδι της, επιθετικό πλουραλισμό, καλύτερη υποδοχή, αλλά και πολύ δυνατό μπλοκ, όπου κυριάρχησε.

Στο πρώτο σετ ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω με 15-20, αλλά με ένα επιθετικό κρεσέντο της Πρινιωτάκη, ο ΟΦΗ μείωσε σε 22-23, αλλά η εντυπωσιακή Κοκμοτού, χάρισε το σετ στην Ένωση με 22-25.Στο δεύτερο σετ, είχαμε και πάλι- θρίλερ στο φινάλε. Ο ΟΦΗ αν και βρέθηκε πίσω με 7-15, μετά από ένα 0-9 του αντιπάλου, βρήκε το σθένος με το καλό σερβίς της Φανιουδάκη, να μείνει στο σετ (11-15).

Το φαρμακερό σερβίς της Γεωργοπούλου, έδωσε ελπίδες στον ΟΦΗ που πάντα κυνηγούσε (19-22), αλλά και πάλι η Ένωση με εμπειρία στα κρίσιμα σημεία καθάρισε το σετ με 20-25. Στο τρίτο σετ, ο ΟΦΗ έπαιξε το τελευταίο του χαρτί για να μείνει στο παιχνίδι. Η Ένωση ξέφυγε και πάλι με 10-17 με μεγάλη υπεροχή στο μπλοκ, αλλά η εκπληκτική Πρινιωτάκη, μείωσε σε 17-21 και η έμπειρη Παπουλίδου σε 19-21. Και εκεί όμως μίλησε η Κοκμοτού από το σερβίς και η Ένωση Ιλίου πήρε το σετ με 19-25 και το τρίποντο, απέναντι στα φιλότιμα ταλαντούχα κορίτσια του ΟΦΗ.

*Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Φοίβος Μελισσίων, δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στο Νηρέα Χίου, τον οποίο κέρδισε εύκολα με 3-0 σετ (13-25,17-25,21-25).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News