Μόνο νίκη θέλει ο ΟΦΗ σήμερα στην Πολίχνη

Σπορ
Μόνο νίκη θέλει ο ΟΦΗ σήμερα στην Πολίχνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιγότερες οι ελπίδες παραμονής στη Volley League μετά τη νίκη του Άθλου...

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των play out στη Volley League και ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα (18:00) στην Πολίχνη τον Πήγασο που έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει τη νίκη και στο σημερινό ματς για να παραμείνει … ζωντανή σε ότι αφορά την διατήρηση των όποιων ελπίδων σωτηρίας, αν και εφόσον ο Άθλος χάσει στο τελευταίο ματς στην έδρα του από τον Πήγασο και βέβαια το συγκρότημα του Νίκου Αντωνιάδη έχει κάνει το 2χ2…

Η ομάδα της Ορεστιάδας πάντως που μάχεται με τον ΟΦΗ για το μοναδικό εισιτήριο παραμονής, έκανε σημαντικό βήμα σωτηρίας το περασμένο Σάββατο αφού κέρδισε, παρουσία 2.000 φιλάθλων, τον ουραγό και υποβιβασμένο Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ (25-15, 29-27, 25-15).

«Εμείς πάμε για να κάνουμε το καθήκον μας, να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι και βλέπουμε", είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ που βλέπει τα περιθώρια να έχουν στενέψει πλέον ασφυκτικά μιας και τον πρώτο λόγο στην παραμονή τον έχει ο Άθλος που με νίκη το Σάββατο στην Ορεστιάδα, μπροστά στον κόσμο του επί του Πήγασου, θα έχει επιτύχει το στόχο του. Το συγκρότημα του Ηρακλείου, την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται στη Σκύδρα με τον Αριστοτέλη. Η βαθμολογία: 1. Πήγασος 28, 2. Άθλος 23, 3. ΟΦΗ 18, 4. Αριστοτέλης 5.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News