Νίκος Αντωνιάδης: Ο ΟΦΗ αξίζει να είναι στην Volley League

Σπορ
Νίκος Αντωνιάδης: Ο ΟΦΗ αξίζει να είναι στην Volley League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου μίλησε στην «Κρήτη Σήμερα» για την προσπάθεια παραμονής…

Δείχνοντας σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις νίκες επί του Πήγασου, του Αριστοτέλη και του Άθλου, ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να διεκδικήσει τις νίκες στην Πολίχνη την Δευτέρα(18:00) και στη Σκύδρα στις 29 του μήνα για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής. Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου Νίκος Αντωνιάδης που έχει την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης στα τρία τελευταία νικηφόρα παιχνίδια, μίλησε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» για την προσπάθεια που επιχειρείται, κάνοντας έναν απολογισμό της φετινής παρουσίας.

«Δεν πήγαμε και τόσο καλά φέτος… Ξεκινήσαμε με στόχο τουλάχιστον την 6άδα όμως δεν καταφέραμε να τον εκπληρώσουμε. Κάναμε κάποιες πολύ κακές εμφανίσεις και φτάσαμε στο σημείο να διεκδικούμε την παραμονή μας στη Λίγκα. Έγιναν αλλαγές παικτών τα Χριστούγεννα, ορισμένες βγήκαν, άλλες πάλι όχι… Γενικά ήταν μία δύσκολη σεζόν! Το καλό είναι ότι στα παιχνίδια στα play out, στα τέσσερα τελευταία κερδίσαμε τα τρία και μένουν άλλα δύο στη Θεσσαλονίκη και τη Σκύδρα. Πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο και μετά να κάνουμε τον απολογισμό μας, περιμένοντας ένα στραβοπάτημα από τον Άθλο».

Τι ήταν όμως αυτό που άλλαξε στον ΟΦΗ και παρουσιάζεται αισθητά αναμορφωμένος; «Άλλαξε η ψυχολογία, είναι μία άλλη ομάδα. Παίζουμε καλό βόλεϊ! Όλη τη χρονιά ήμασταν πολύ σφιγμένοι, δεν μπορούσαν οι παίκτες να δώσουν το 100%. Χάσαμε μέσα στην Ορεστιάδα από τον Άθλο και από κει και πέρα έγινε και η αλλαγή προπονητή, ίσως βοήθησε και αυτό… Είδα χαρούμενα πρόσωπα, επαγγελματίες μέσα στο γήπεδο. Όλοι είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο, να κερδίσουμε τα άλλα δύο παιχνίδια μήπως καταφέρουμε και σωθούμε, κάτι που δεν είναι όμως στο χέρι μας.»

Ο ΟΦΗ θα επιδιώξει λοιπόν το 2χ2 ενώ ο Άθλος που δίνει και τα δύο παιχνίδια (Πήγασο, Αριστοτέλη) εντός έδρας, θα πρέπει να έχει απώλεια σε ένα από αυτά με οποιοδήποτε σκορ. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Ηρακλείου έχει και πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

«Ο Πήγασος έχει σωθεί και η Σκύδρα έχει υποβιβαστεί μαθηματικά. Οπότε εμείς με τον Άθλο διεκδικούμε την παραμονή μας… Ο Πήγασος είναι πολύ καλή ομάδα, εδώ τους αιφνιδιάσαμε και δεν μπορέσανε να αντιδράσουν… Εμείς θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να έχουμε απώλεια βαθμών».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε και για την ανάγκη να παραμείνει η ομάδα στη Volley League. «Πρέπει να υπάρχει εκπρόσωπος του νησιού στην μεγάλη κατηγορία. Ο κ. Δανδάλης στηρίζει όλο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αγαπάει το βόλεϊ και πρέπει η προσπάθεια που γίνεται να έχει αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει αργά. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει».

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News