O Παναθηναϊκός κατέκτησε το League Cup

Σπορ
O Παναθηναϊκός κατέκτησε το League Cup

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Nίκησε με ανατροπή τον Ολυμπιακό με 3-2 σετ

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Λιγκ Καπ, αφού και στο δεύτερο τελικό οι πράσινοι επικράτησαν 3-2 σετ του Ολυμπιακού και πάλι με ανατροπή από 1-2.

Το Τριφύλλι έχοντας τη συμπαράσταση από τουλάχιστον 5.000 φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ κατάφεραν να κατακτήσουν το δεύτερο τίτλο της χρονιάς μετά το Σούπερ Καπ.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 6-6. Σε εκείνο το σημείο ο Ιντάλγκο πήρε τρεις διαδοχικούς άσους πάνω στον Φράγκο και ο Ολυμπιακός ξέφυγε με 10-6.

Από εκεί και μετά ο Παναθηναϊκός μάζεψε τη διαφορά, μείωσε μέχρι και στον έναν πόντο, όμως οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κλείσουν το πρώτο σετ με 25-22.

Στο δεύτερο σετ οι πράσινοι ήταν εκείνοι που ξέφυγαν πρώτοι με τρεις πόντους (6-3), όμως οι παίκτες του Τζουλιάνι έφεραν γρήγορα το σετ στα ίσα.

Ωστόσο, τα σερβίς του Πετρέα βοήθησαν τους πράσινους να ξεφύγουν με 15-10. Η συνέχεια του σετ ήταν μια τυπική διαδικασία με τους παίκτες του Ανδρεόπουλου να φτάνουν εύκολα στο 1-1 με 25-17.

Νέα εναλλαγή συναισθημάτων είχαμε στο τρίτο σετ με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει από νωρίς και να κατακτά εύκολα το σετ και να αποκτά προβάδισμα με 2-1 σετ.

Έτσι, οι ερυθρόλευκοι μπήκαν με την ψυχολογία στα ύψη στο τέταρτο σετ και προηγήθηκαν με 6-2, όμως ο Παναθηναϊκός αντέδρασε άμεσα και πήρε το προβάδισμα με 7-6.

Από εκεί και μετά οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι και το 20-20. Σε εκείνο το σημείο οι πράσινοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο πόντων και να κλείσουν το σετ με 25-23.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ όπου και πάλι ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που κατάφερε να χαμογελάσει στο τέλος και να κατακτήσει τον τίτλο με 3-2 σετ.

Τα σετ: 22-25, 25-17, 17-25, 25-23, 15-12

Πηγή sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News