Μόνο με νίκη συνεχίζει να ελπίζει ο ΟΦΗ

Σπορ
Μόνο με νίκη συνεχίζει να ελπίζει ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποδέχεται σήμερα (17:00) στο ΒΑΚ τον Άθλο Ορεστιάδας...

Την ομάδα που… κυνηγάει, στην προσπάθεια του για παραμονή στην Volley League, τον Άθλο Ορεστιάδας, υποδέχεται σήμερα (17:00) στο κλειστό του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου ο ΟΦΗ. Το συγκρότημα του Νίκου Αντωνιάδη θέλει νίκη για να συνεχίσει να έχει ελπίδες σωτηρίας. Υπενθυμίζουμε ότι με νικηφόρο αποτέλεσμα ο ΟΦΗ θα μειώσει τη διαφορά του με τον Άθλο στους δύο βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των play out, ελπίζοντας παράλληλα σε στραβοπάτημα του αντιπάλου στη συνέχεια και δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για τον ίδιο…

Από το ΤΑΑ ΟΦΗ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι: «ΟΦΗ- Άθλος Ορεστιάδας, Πέμπτη 13/4, 5:00 μ.μ., κλειστό ΒΑΚ. Φινάλε στο σπίτι μας για φέτος, με ένα μεγάλο ματς! Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, σας θέλουμε όλους δίπλα μας, για να πανηγυρίσουμε και να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα! Και σε αυτό το παιχνίδι, η είσοδος στους φιλάθλους, θα είναι ελεύθερη!»

Με τον «αδιάφορο» βαθμολογικά αγώνα μεταξύ του Αριστοτέλη Σκύδρας και του Πήγασου Πολίχνης άνοιξε χθες το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στα play out. Ο Αριστοτέλης Σκύδρας που έχει υποβιβαστεί αντιμετώπισε τον Πήγασο που έχει σωθεί με την ομάδα της Πολύχνης να επικρατεί με 3-2 σετ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News