11ο ΓΕΛ Ηρακλείου: Όταν ένας πανηγυρισμός μπορεί...να φωτίσει ολόκληρη τη ζωή αυτών των κοριτσιών!

Απόψεις
11ο ΓΕΛ Ηρακλείου: Όταν ένας πανηγυρισμός μπορεί...να φωτίσει ολόκληρη τη ζωή αυτών των κοριτσιών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα κορίτσια του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου στο βόλεϊ πέτυχαν κάτι πολύ παραπάνω από την πρόκριση στα ημιτελικά του Πανελλήνιου Σχολικού πρωταθλήματος! Με τη νίκη-πρόκριση κόντρα στις πρωταθλήτριες Πελοποννήσου από την Πάτρα θα παίξουν στα τελικά κόντρα σε πανίσχυρα σχολεία-κολλέγια από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο! Ωστόσο επειδή το Σχολείο της Κύπρου είναι εκτός συναγωνισμού εξασφάλισαν ήδη το 20% των μορίων για Γυμναστική Ακαδημία και τουλάχιστον 4% των μορίων για οποιαδήποτε σχολή!

Και γράφουμε το λιγότερο 4% γιατί αν κάνουν την έκπληξη και περάσουν κάποιο από τα άλλα σχολεία στο Final 4 της Βέροιας το ποσοστό θα μεγαλώσει (και το ευχόμαστε)!

Καλουτσακη Ελένη, Ζλατιλίδου Ιωάννα, Χανιωτάκη ραφαιλια- Ειρήνη, Πιτσούλη Εμμανουέλα, βυνιχακη Μαίρη, Βλαχάκη Εύα, μπελενιωτη Εύα, αντιφυλιωτη Κατερίνα, ποταμιανακη Αλίκη, Παυλογλου Μαίρη, Δερμιτζάκη Κατερίνα, Στρατάκη Ιωάννα, Κακαβελακη Κατερίνα,Καββου Γωγώ: Συγχαρητήρια και να ξέρετε ότι αυτός ο πανηγυρισμός μπορεί να φωτίσει στη συνέχεια ολόκληρη τη ζωή σας...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News