Κυνηγάει τις μαθηματικές ελπίδες παραμονής ο ΟΦΗ στη Volley League

Σπορ
Κυνηγάει τις μαθηματικές ελπίδες παραμονής ο ΟΦΗ στη Volley League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε του Πήγασου 3-0 σετ στο ΒΑΚ με το Νίκο Αντωνιάδη στον πάγκο του...

Δυστυχώς στη θέση που έχει βρεθεί ο ΟΦΗ, η παραμονή του στη Volley League είναι εξαιρετικά δύσκολη και δεν εξαρτάται πλέον μόνο από την δική του παρουσία… Μπορεί λοιπόν να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όμως συνεχίζει να έχει μαθηματικές ελπίδες παραμονής στην κατηγορία και αυτές είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει μέχρι τέλους. Χωρίς τον Κώστα Δεληκώστα στον πάγκο της, που αποτέλεσε παρελθόν το Σάββατο, η ομάδα του Ηρακλείου ξεπέρασε με νίκη (3-0) το εμπόδιο του Πήγασου Πολίχνης στο κλειστό του ΒΑΚ, αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση. Την ίδια ώρα νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας έκανε ο Νίκος Αντωνιάδης ενώ πρωταγωνιστής του ΟΦΗ ήταν ο Γιώργος Τζιουμάκας.

Το συγκρότημα του Ηρακλείου θα επιδιώξει να κάνει το απόλυτο στα τέσσερα ματς που του απομένουν ώστε να προλάβει έστω τον Άθλο Ορεστιάδας. Ο Πήγασος μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του. Χρειάζεται 2 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες.

Με τον Νίκο Αντωνιάδη στην τεχνική καθοδήγηση, η ομάδα του ΟΦΗ έδειξε διάθεση και πάθος και δικαιώθηκε με αυτό το πολύτιμο τρίποντο. Να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και πάλι στο ίδιο γήπεδο για την 18η αγωνιστική και ο Πήγασος είχε νικήσει 3-0 σετ.

«Eίμαστε ακόμα ζωντανοί. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Αντικατέστησε ο Σικούκου τον Αλτάι και πήγε πολύ καλά. Έκανε τεράστια ψυχική προσπάθεια, έβγαλε πείσμα, έπαιξε εξαιρετικά, κράτησε την υποδοχή που ήταν το πιο βασικό κομμάτι που λειτούργησε. Έπαιξε σε υψηλό επίπεδο και απελευθέρωσε και τον Τζιουμάκα, ο οποίος είχε πιο εύκολο έργο και κρατήσαμε ψηλά την επίθεση μας. Συνεχίζουμε... Είμαστε ακόμα ζωντανοί. Θα τα δώσουμε όλα, μέχρι τέλους. Προχωράμε με κάποιες αλλαγές. Ανέλαβε την ομάδα ο Νίκος Αντωνιάδης. Θα δουλέψουμε πολύ αυτήν την εβδομάδα και θα πάμε για τη νίκη με τη Σκύδρα. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Δεν εξαρτάται πλέον μόνο από εμάς. Εξαρτόμαστε και από τους αντιπάλους μας και κυρίως από το τι κάνει η Ορεστιάδα. Είμαστε ακόμα ζωντανοί και θα κάνουμε την προσπάθεια μας και το χρέος μας», τόνισε μετά το παιχνίδι ο λίμπερο του ΟΦΗ Θοδωρής Τσαδήμας.

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι, ο ΟΦΗ στα δύο πρώτα σετ ήταν εντυπωσιακός με κυριαρχία σε σερβίς, μπλοκ και κόντρα επίθεση. Μεγάλη μάχη έγινε στο 3ο σετ όπου οι δύο ομάδες πάλεψαν πόντο πόντο και ο αγώνας κρίθηκε 27-25 με επίθεση του Τζιουμάκα και μπλοκ του Βαϊόπουλου στον Σακόγλου. Τα σετ: 3-0 (25-15, 25-17, 27-25) σε 74΄.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News