Νωρίτερα αύριο το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό

Σπορ
Νωρίτερα αύριο το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την 17η αγωνιστική της Volley League…

Mισή ώρα νωρίτερα, στις 5.30μ.μ. αντί στις 6:00μ.μ. που είχε αρχικά οριστεί θα ξεκινήσει το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΟΦΗ, που θα γίνει αύριο Τετάρτη στο "Μελίνα Μερκούρη", για την 17η αγωνιστική της Volley League.

H EΣΑΠ έκανε αποδεκτό το αίτημα του ΟΦΗ, να γίνει η αναμέτρηση μισή ώρα νωρίτερα, ώστε να προλάβει η αποστολή του ΟΦΗ την βραδινή πτήση για την επιστροφή της στο Ηράκλειο.

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Παπαχατζής, Σαμοθράκης, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Ευχές στον Πετρουγάκη

Το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλεϊ εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση του «εκφράζει τις θερμότερες ευχές του στον στατιστικολόγο της ομάδας Μάνο Πετρουγάκη και στην σύζυγο του για τη γέννηση της κόρης τους. Να είναι γερή και καλότυχη!»

Διεκδικούν πρωτάθλημα οι Κορασίδες

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης στην κατηγορία των Νεανίδων, ο ΟΦΗ διεκδικεί τον τίτλο στο νησί και στην κατηγορία των Κορασίδων.

Τα κορίτσια του ΟΦΗ προκρίθηκαν αήττητα στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν τον Κύδωνα σε δυο παιχνίδια, με το πρώτο να γίνεται το Σάββατο στο ΒΑΚ και τη ρεβάνς το επόμενο Σαββατοκύριακο στα Χανιά.

Στο τελευταίο τους παιχνίδι οι Κορασίδες του ΟΦΗ κέρδισαν τον αξιόμαχο Άρη Γουρνών με 3-1.

"Έχουμε αξιόλογη ομάδα, τα κορίτσια έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τον τίτλο στην Κρήτη" τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας.

Στο μεταξύ, με νίκη συνέχισαν την πορεία τους και οι γυναίκες του ΟΦΗ που επίσης θέλουν όπως και πέρσι να κατακτήσουν τον τίτλο στην Κρήτη και να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2 γυναικών, μέσα από τα μπαράζ. Στο τελευταίο τους παιχνίδι, κέρδισαν τον Πήγασο με 3-0 σετ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον οργανισμό βόλεϊ του ΟΦΗ:

• ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’: Ο.Φ.Η.2 – ΓΙΟΥΧΤΑΣ: 1-3

• ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’: ΑΡΗΣ – Ο.Φ.Η.: 1-3

• ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’: Ο.Φ.Η. – ΑΘΛΕΣΗ: 3-0

• ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’: Ο.Φ.Η. – ΓΕΗ: 1-3

• ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο.Φ.Η. – ΠΗΓΑΣΟΣ: 3-0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News