Volley League: Ζωντανός για σωτηρία ο ΟΦΗ, 3-0 τον Άθλο Ορεστιάδας

Σπορ
Volley League: Ζωντανός για σωτηρία ο ΟΦΗ, 3-0 τον Άθλο Ορεστιάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυνατό μήνυμα για την διεκδίκηση της παραμονής του στην Volley League έστειλε σήμερα ο ΟΦΗ, που κυριάρχησε απέναντι στον Άθλο Ορεστιάδας και τον νίκησε με 3-0 στο κλειστό του ΒΑΚ.

Ο καλύτερος φετινός ΟΦΗ πήρε εύκολα το τρίποντο που χρειαζόταν, ώστε να συνεχίσει το δύσκολο δρόμο που έχει ακόμη με στόχο τη μεγάλη ανατροπή.

Με την ενίσχυση των Τζιουμάκα, Μπλούμπεργκς, Ντεμιρτσί, ο ΟΦΗ είναι πλέον πολύ δυνατός και ελπίζει ότι στα πλέι-άουτ, στους τελικούς με τις ομάδες που είναι στην θέση 7-10, θα μπορέσει να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει, για να πετύχει την σωτηρία του.

Στο παιχνίδι με τον Αθλο και απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο, που πήρε πόντους απο Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ο ΟΦΗ έδειξε τα δόντια του και με κορυφαίο τον διαγώνιο της Εθνικής Γιώργο Τζιουμάκα, αλλά και τον Βραζιλιάνο πασαδόρο Αντάμι, ο οποίος με το σερβίς του συνέτριψε την υποδοχή του Άθλου, πήρε μια καθαρή νίκη, που του δίνει τη δυνατότητα να ελπίζει. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και στα τρία σετ.

Στο πρώτο σετ, αν και προηγήθηκε με 17-12, έδειξε τάσεις αυτοκτονίας και ο Αθλος μείωσε σε 20-19, αλλά η ομάδα του Δεληκώστα, πήρε το σετ με 25-19. Στα άλλα δυο σετ, ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς. Στο δεύτερο, ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 18-14 και 22-17 και το πήρε εύκολα με 25-20.

Ενώ στο τρίτο σετ, ο Άθλος δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό του ΟΦΗ, ο οποίος προηγήθηκε με 18-10 και 20-12 και το πήρε εύκολα με 25-19.

Το φινάλε του αγώνα, βρήκε παίκτες και κόσμο του ΟΦΗ, να πανηγυρίζουν την μεγάλη νίκη και να δίνουν ραντεβού, για τους επόμενους τελικούς που έχει μπροστά του ο ΟΦΗ, για να πετύχει το στόχο του και να συνεχίσει στα σαλόνια του Ελληνικού βόλεϊ.

Τα σετ: 25-21, 25-20, 25-19.

*Πριν τη έναρξη του αγώνα, ο κόσμος του ΟΦΗ χειροκρότησε την ομάδα Νεανίδων του συλλόγου, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Κρήτης.

*Η ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας, τίμησε τον Γιάννη Καρδαμανίδη (ανήκει πλέον στο προπονητικό δυναμικό της ακαδημίας του ΟΦΗ), για την προσφορά του, στην ομάδα της Ορεστιάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News