Αραμπόπουλος: «Μια νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία μας»

Αθλητισμός
Αραμπόπουλος: «Μια νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσε ο παίκτης βόλεϊ του ΟΦΗ πριν την αναμέτρηση με την Κηφισιά

"Η ομάδα χρειάζεται μια νίκη που θα αλλάξει την ψυχολογία μας" τονίζει ο 24χρονος (1μ88) ακραίος του ΟΦΗ, Στάθης Αραμπόπουλος, για την αναμέτρηση με την Κηφισιά (Κυριακή 15/1, 5μμ).

Ο παίκτης του ΟΦΗ μίλησε στο Match Programme του αγώνα και αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, αλλά και στη συνέχεια.

Όπως ανέφερε "σίγουρα η πορεία της ομάδας, δεν είναι αυτή που περιμέναμε. Ήρθαν κάποια αναπάντεχα αποτελέσματα.

Είχαμε και κακές συγκυρίες, με τραυματισμούς και κρούσματα κορονοϊού σε κρίσιμα παιχνίδια. Πέσαμε ψυχολογικά και μετά υπήρχαν δυσκολίες.

Δεν τα παρατάμε όμως.  Έχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο γύρο. Παιχνίδι με παιχνίδι θα κυνηγάμε ότι καλύτερο. Η ομάδα θα ενισχυθεί και θα παρουσιαστεί καλύτερη, Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά τώρα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε".

Για το παιχνίδι με την Κηφισιά, ανέφερε ότι "η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ καλό σύνολο. Με ένα προπονητή που δουλεύει πολύ.

Θα είναι ανταγωνιστικό παιχνίδι. Θα δώσουμε το καλύτερο, για να πάρουμε τη νίκη, που τόσο πολύ χρειαζόμαστε, για να αλλάξει η ψυχολογία μας".

Για τη δική του παρουσία στον ΟΦΗ, ανέφερε ότι "προσπαθώ, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Μπαίνω  μέσα και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News