Σε δύσκολη θέση ο ΟΦΗ που έχασε από το Φοίνικα στο ΒΑΚ

Σπορ
Σε δύσκολη θέση ο ΟΦΗ που έχασε από το Φοίνικα στο ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανώτερη ο ομάδα της Σύρου που επικράτησε με 0-3 σετ...

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ που δεν τα κατάφερε ούτε σήμερα κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, στο κλειστό του ΒΑΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ. Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο 1ο σετ όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και πήραν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

"Σίγουρα περίμενα περισσότερα. Στο πρώτο σετ ήμασταν πάλι μπροστά και το χάσαμε με πολύ εύκολα λάθη. Σίγουρα η Σύρος είναι καλύτερη ομάδα από εμάς και με άλλους στόχους. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι στο γήπεδο, κερδίζουν πάντα τα λεφτά. Πρέπει να παίξεις για να κερδίσεις. Η Σύρος ήταν σε καλό επίπεδο. Αλλά και εμείς δεν πιέσαμε… Στην Ορεστιάδα πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε", είπε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του ΟΦΗ. Στο 1ο σετ η ομάδα του Ηρακλείου ήταν μπροστά με 22-20, αλλά στο κρίσιμο σημείο έπαθε μπλακ-άουτ και ο Φοίνικας με ένα σερί 5-0, καθάρισε το σετ.

Στη συνέχεια η Σύρος, δεν είχε πρόβλημα και με κορυφαίο τον Μιχάιλοβιτς αλλά και το μπλοκ του Τζούριτς, κερδίζοντας σχετικά εύκολα με 17-25, απέναντι σε ένα πολύ κακό επιθετικά ΟΦΗ που στηρίχθηκε μόνο στην συγκινητική εμφάνιση του Σικούκου.

Στο τρίτο σετ, ο ΟΦΗ «κόλλησε» στο 20-20 και η Σύρος που δεν συγχωρεί πήρε το σετ και το ματς με τα μπλοκ του Ερεζουέλο και το σερβίς του Μιχαίλοβις με 21-25 και ένα σερί 1-5 ξανά στο φινάλε.

Ο ΟΦΗ θα πρέπει να προσέξει στη συνέχεια γιατί οι ομάδες με τις οποίες έχει τους ίδιους στόχους, κερδίζουν ανέλπιστους βαθμούς, όπως ο Άθλος Ορεστιάδας στην Κηφισιά (2-3) και η μάχη της σωτηρίας, έχει πάρει φωτιά.Τα σετ: 22-25, 17-25, 21-25.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής: Κηφισιά- Ορεστιάδα 2-3, Παναθηναϊκός- Ολυμπαικός 3-2, ΠΑΟΚ- Μίλων 3-0, ΟΦΗ- Φοίνικας 0-3, Αριστοτέλης- Πήγασος 2-3.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News