Ηττήθηκε η νεανική ομάδα του ΟΦΗ και από τον Πήγασο

Σπορ
Ηττήθηκε η νεανική ομάδα του ΟΦΗ και από τον Πήγασο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστεί το ΤΑΑ τους φιλάθλους από το κλαμπ της Θεσσαλονίκης

Ο ΟΦΗ, παίζοντας μόνο με Ελληνες παίκτες και νεανική ομάδα, καθώς περιμένει το πράσινο φως απο την Παγκόσμια Ομοσπονδία για τις μεταγραφές των τεσσάρων ξένων του παικτών, ολοκλήρωσε με τρείς ήττες το Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στην Θεσσαλονίκη, που δεν τίποτε άλλο για τον ΟΦΗ, παρά ένα τεστ προετοιμασίας, ενόψει του πρωταθλήματος.

Το ζεστό χειροκρότημα των φίλων του ΟΦΗ, που βρέθηκαν στο κλειστό της Πολίχνης και υποστήριξαν την ομάδα, ήταν το καλύτερο φινάλε για τον ΟΦΗ, που σκέφτεται πλέον το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, στην πρεμιέρα της Volley League.

Κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης, ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 3-0, ωστόσο, ο Κώστας Δεληκώστας έβγαλε και πάλι χρήσιμα συμπεράσματα για τα νέα παιδιά της ομάδας του, που έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο, πάλεψαν όλα τα σετ και είχαν λίγο τύχη παραπάνω θα έπαιρναν το δεύτερο που κρίθηκε στο 27-25.

Τα σετ: 25-19, 27-25, 25-19.

Πήγασος Πολίχνης (Θεοδώρου): Kομιτούδης 2, Μαυροβουνιώτης 13, Σακόγλου 1, Μίλης 14, Κεσεσίδης 2, Αρμενακης 17, Τερζόγλου 7, Κανέλος 3.

ΟΦΗ (Κώστας Δεληκώστας): Xήρας 2, Μπαρντακτζιαν 2, Τσαδήμας, Αραμπόπουλος 5, Τσαλικιάν 7, Βαϊόπουλος 6, Καφαντάρης 4, Γκόνας 11, Δαρίδης.

Με τη στήριξη των φιλάθλων

Το ΤΑΑ ΟΦΗ, με ανακοίνωση του , "ευχαριστεί θερμά τους φίλους του ΟΦΗ απο το κλαμπ της Θεσσαλονίκης, που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Πολίχνης και έδωσαν δύναμη στη νεανική μας ομάδα, στα παιχνίδια του Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Η υπόσχεση τους, ότι θα είναι δίπλα μας, σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας, στην Βόρεια Ελλάδα, μας τιμά και τους θέλουμε δίπλα μας, όπως έχουν κάνει βέβαια και τα προηγούμενα χρόνια.

Η ομάδα μας, στα παιχνίδια του Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, που ήταν για μας, ουσιαστικά παιχνίδια προετοιμασίας, αγωνίστηκε χωρίς τους 4 ξένους παίκτες της και να είναι όλοι βέβαιοι ότι η δυναμική της ομάδας μας, στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, θα είναι πολύ διαφορετική.

Ραντεβού με τον κόσμο του ΟΦΗ, την Κυριακή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News