Βόλεϊ

Δεληκώστας: Το Λιγκ Καπ θα είναι οδηγός για το πρωτάθλημα

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλάει για την πρώτη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του...

"Τα παιχνίδια του Λιγκ Καπ, θα είναι ένας καλός οδηγός για μας, για το πρωτάθλημα" τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, για τις τρείς αναμετρήσεις που θα δώσει ο ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη 14-16 Οκτωβρίου με τους Αθλο Ορεστιάδας (14/10, 7.30μμ), Αριστοτέλη Σκύδρας (15/10, 5μμ) και Πήγασο Πολίχνης (16/10, 3μμ) για το Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, επισημαίνει για την διοργάνωση ότι "είναι ένας θεσμός που θα τον τιμήσουμε. Η ένσταση μου είναι τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια, σε τρείς μέρες, σε περίοδο προετοιμασίας. Θα κοιτάξουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλα δεν θα διακινδυνεύσω τραυματισμό, κάποιου αθλητή".
Ο Κώστας Δεληκώστας, αναφέρεται και στην χρησιμότητα που θα έχουν για τον ΟΦΗ τα παιχνίδια αυτά, παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος.
Όπως τονίζει "είναι χρήσιμα και αναγκαία παιχνίδια για μας. Στην Κρήτη, είμαστε απομακρυσμένοι και δεν έχουμε τη δυνατότητα των φιλικών, που έχουν άλλες ομάδες της κατηγορίας.
Μέσα απο αυτά τα παιχνίδια, θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το πρωτάθλημα" επισημαίνει ο τεχνικός του ΟΦΗ.
Στο μεταξύ, οι (διπλές) προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά δίχως προβλήματα.
*Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, έχει προγραμματίσει επισκέψεις σε σχολεία του Ηρακλείου, προκειμένου να φέρει το άθλημα του βόλει κοντά στα μικρά παιδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια