Βόλεϊ ΟΦΗ: Δύο πρωταθλήτριες στην γυναικεία ομάδα

Σπορ
Βόλεϊ ΟΦΗ: Δύο πρωταθλήτριες στην γυναικεία ομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ απέκτησε από τον Πήγασο τις Ελευθερία και Νικολέτα Φανιουδάκη

Δυναμικά ξεκίνησε τον σχεδιασμό της για την νέα αγωνιστική σεζόν η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ. Όπως έγινε γνωστό, απέκτησε από τον Πήγασο τις πρωταθλήτριες Ελλάδος στην κατηγορία Κ19 στο Beach Volley, Ελευθερία Φανιουδάκη (2005, ακραία) και Νικολέτα Φανιουδάκη (2006, διαγώνιος-ακραία).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ, με ανακοίνωση του, ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Πήγασου και προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας Σπύρο Αραμπατζή, για την πολύ καλή συνεργασία.

Σχολιάζοντας τις δυο αυτές προσθήκες, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ (ήταν και προπονητής των κοριτσιών στο Beach Volley), Νίκος Προύφας τονίζει ότι «χρειαζόμαστε ποιοτικές προσθήκες στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ και τα δυο αυτά κορίτσια, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους και χαίρομαι που θα είναι μαζί μας. Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω την ομάδα του Πήγασου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, αυτό το καλοκαίρι στο Beach Volley και εύχομαι οι επιτυχίες να συνεχιστούν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News