Πρόταση γάμου στην ηρακλειώτισσα Χρυσάνθη Χριστοδούλου στο τουρνουά του Αγίου Νικολάου

Σπορ
Πρόταση γάμου στην ηρακλειώτισσα Χρυσάνθη Χριστοδούλου στο τουρνουά του Αγίου Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πανέμορφη αθλήτρια βόλεϊ είπε το «ναι» στον καλό της Δημήτρη Νικολακάκη...

Μία όμορφη και συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στην άμμο του Αγίου Νικολάου, στο περιθώριο των τελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley, με μία πρόταση γάμου! Πρωταγωνιστές ο... υποψήφιος γαμπρός Δημήτρης Νικολακάκης, ερασιτέχνης αθλητής Beach Volley με καταγωγή από τα Χανιά και... υποψήφια νύφη η ηρακλειώτισσα Χρυσάνθη Χριστοδούλου, αθλήτρια των Αμαζόνων Νέας Ερυθραίας και 7η στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley, κόρη του προπονητή μπάσκετ του Εργοτέλη Αλέξη Χριστοδούλου!

H πρόταση του Δημήτρη στην Χρυσάνθη έγινε το βράδυ του Σαββάτου στον Άγιο Νικόλαο λίγο πριν το φινάλε των αγώνων της 2ης ημέρας.Σύμφωνα με το "σχέδιο" του Δημήτρη και τη συνέργεια των διοργανωτών, πραγματοποιήθηκε μια κλήρωση για να δοθεί ένα δώρο σε έναν τυχερό αθλητή-τρια…

Κι η τυχερή, όλως τυχαίως, ήταν η ανυποψίαστη Χρυσάνθη η οποία άνοιξε το κουτάκι κι αντίκρισε το μπλουζάκι που έγραφε την… πρόταση γάμου, με τον Δημήτρη να έχει ήδη γονατίσει με το δαχτυλίδι ανά χείρας ...

Το γήπεδο ξέσπασε σε χειροκροτήματα ζητώντας να ακουστεί το πολυπόθητο «ναι», το οποίο βέβαια ακούστηκε σχεδόν αμέσως… 

Έκπληκτος και ευτυχής ήταν και ο αδελφός της Χρυσάνθης (επίσης προπονητής μπάσκετ του Εργοτέλη), Παντελής που έγραψε στη συνέχεια στη σελίδα του στο Facebook:

"Είπε το ΝΑΙ! Τέτοια χαρά,συγκίνηση και περηφάνια δεν θυμάμαι να χω ξανανιώσει μέχρι τώρα στη ζωή μου. Συναισθήματα, τόσο δυνατά, τόσο έντονα βλέποντας την αδερφούλα μου να λάμπει δίπλα στον αγαπημένο της. Βλέπω και ξαναβλέπω βίντεο και φωτογραφίες και δακρύζω ξανά και ξανά. Dimitris Nikolakakis πραγματικά σε ευχαριστώ,γιατί ξέρω και βλέπω ότι είναι σε καλά χέρια και είναι ευτυχισμένη και χαρούμενη. Είσαι μεγάλος μάγκας Μήτσο και ότι χρειαστείς θα μαι δίπλα σου σαν αδερφός. Να μου την προσέχεις και να την αγαπάς, να περνάτε τέλεια και αναμένω τον γάμο να κάθομαι από πίσω σας, σαν χαμένος με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά να χειροκροτώ ασταμάτητα. Να ζήσετε και να ευτυχήσετε.. Σας αγαπώ".

Παρόντες στην πρόταση ήταν και οι ευτυχισμένοι γονείς της Χρυσάνθης, Αλέξης Χριστοδούλου και Μαρία Ορφανού. Με το καλό και στα στέφανα παιδιά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News