Νταμπλ από τα κορίτσια του ΟΦΗ!

Αθλητισμός
Νταμπλ από τα κορίτσια του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τρομερά κορίτσια του ΟΦΗ ξαναχτύπησαν!

Mετά την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Κ19 στο φεστιβάλ BeachVolleyστον Καρτερό, πήραν την πρώτη θέση και στην κατηγορία Κ17.

Οι Εμμανουέλα Πιτσούλη – Παρασκευή Πρινιωτάκη επικράτησαν των Αραμπατζή – Μαρκάκη με 2-0 σετ παίρνοντας για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα την πρώτη θέση στο τουρνουά.

Ετσι, τα πολλά υποσχόμενα κορίτσια του ΟΦΗ, έκαναν το ντάμπλ στους τίτλους σε δυο κατηγορίες, επιβεβαιώνοντας το μεγάλο ταλέντο τους και την δυναμική τους.

Η 14χρονη Πρινιωτάκη μάλιστα, κλήθηκε πρόσφατα στην Εθνική ομάδα Κ16, ενώ και τα δυο κορίτσια είναι μέλη της γυναικείας ομάδας βόλει του ΟΦΗ, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Κρήτης και διεκδίκησε την άνοδο στην Α2 βόλει.

Είπαν καλό καλοκαίρι οι ακαδημίες μπάσκετ

Παράγοντες, προπονητές, αθλητές και γονείς, έγιναν μια μεγάλη παρέα, στην γιορτή της ακαδημίας μπάσκετ του ΟΦΗ, με αφορμή το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου.

Τα γήπεδα της Εφόδου, εκεί που καθημερινά χτυπάει δυνατά η καρδιά της ακαδημίας μπάσκετ του ΟΦΗ, η οποία αριθμεί περίπου 400 παιδιά, γέμισαν παιδικές φωνές.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, ευχαρίστησαν τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο σύλλογο και όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους, για την επόμενη σεζόν.

Το μενού της εκδήλωσης είχε παιχνίδια για τα παιδιά, αλλά και μπάρμπεκιου, με σουβλάκια τα οποία έγιναν ανάρπαστα.

Το «παρών» στην γιορτή του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ, έδωσε πολυμελής αντιπροσωπεία της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Καζανάκης, Αποστολάκης, Κουμπενάκης, Ζερβάκης, Αρώνης, Παπουτσάκη, Ασσαργιωτάκη), που έδωσε συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του μπάσκετ του ΟΦΗ, για την καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News