Στην Ίο για το Παγκόσμιο τουρνουά Beach Volley τα κορίτσια του ΟΦΗ

Σπορ
Στην Ίο για το Παγκόσμιο τουρνουά Beach Volley τα κορίτσια του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν Γεωργοπούλου και Μαριάτου- Μεταξά…

Για 4η φορά, στα πέντε τουρνουά Beach Volley,που έχουν αγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι, πήραν την 3η θέση τα κορίτσια του ΟΦΗ Αθηνά Γεωργοπούλου και Ροδάνθη Μαριάτου-Μεταξά.

Oι αθλήτριες του ΟΦΗ, φλέρταραν και πάλι με την είσοδο τους στον μεγάλο τελικό, αλλά ηττήθηκαν στα ημιτελικά με 2-1 σετ στο ται-μπρέικ (τα σετ: 25-23, 13-25, 15-11) απο τα κορίτσια που τελικά κατέκτησαν τον τίτλο (Καραγκούνη- Αγριοδήμου).

«Είμαστε ευχαριστημένες απο τον εαυτό μας, γιατί πραγματικά κάνουμε ότι μπορούμε. Θέλαμε να περάσουμε στον τελικό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε και εμείς», τονίζει η Αθηνά Γεωργοπούλου.

Η Αθηνά και η Ροδάνθη, παραμένουν στην Ιο, καθώς θα συμμετάσχουν ως εκπρόσωποι της Ελλάδος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα VW BEACH PROTOUR 2022 - IOSMEN & WOMENFUTURES, που θα διεξαχθεί στο νησί.

«Είμαστε ενθουσιασμένες που θα εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα σε αυτή τη διοργάνωση και θέλουμε να το ευχαριστηθούμε, καθώς πρώτη φορά συμμετέχουμε σε μια τέτοια διοργάνωση» επισημαίνει η Αθηνά Γεωργοπούλου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News