Εντυπωσιακά τα κορίτσια του ΟΦΗ στο Beach Volley

Σπορ
Εντυπωσιακά τα κορίτσια του ΟΦΗ στο Beach Volley

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργοπούλου και Μαριάτου έφτασαν μια ανάσα από τον τελικό στην Θεσσαλονίκη…

Σε υψηλό επίπεδο στέκονται δυο αθλήτριες του ΟΦΗ, που εκπροσωπούν το σύλλογο σε μεγάλες διοργανώσεις Beach Volley που διεξάγονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος.

Το δίδυμο του ΟΦΗ Αθηνά Γεωργοπούλου και Ροδάνθη Μαριάτου-Μεταξά, έφτασε μια ανάσα από τον τελικό, στο μεγάλο τουρνουά Beach Volley Thessaloniki Grand Slam, που έγινε στην πλατεία Αριστοτέλους, παρουσία πλήθους κόσμου στις εξέδρες.

Μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, γνώρισαν την ήττα στον ημιτελικό (2-1), από τις Βασιλική Ματιάδη με την Ιωάννα Παρισάκη, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι διαφήμιση του Beach Volley που κρίθηκε στο ται-μπρέικ με 18-16 ( τα σετ: 21-19, 22-20, 18-16).

Όπως τονίζει η Αθηνά Γεωργοπούλου, αρχηγός (πασαδόρος) της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ: «Χάναμε 8-3 και 13-9 και το γυρίσαμε. Φτάσαμε πολύ κοντά στον τελικό αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να πάμε στον τελικό, αλλά κρίθηκε στην λεπτομέρεια. Ετσι, όπως πήγε το παιχνίδι, όποια ομάδα δεν έπαιρνε την πρόκριση, θα ήταν στεναχωρημένη».

Οι Γεωργοπούλου και Μαριάτου έχουν κάνει δυνατή παρουσία σε όλα τα μεγάλα τουρνουά beach volley που έχουν αγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι.

Στην Σύρο πήραν την 3η θέση, στο Ωραιόκαστρο επίσης την 3η θέση, στην Αθήνα στην πλατεία Συντάγματος, την 9η θέση.

Για τα επόμενα τουρνουά, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, η Αθηνά Γεωργοπούλου, τονίζει ότι «παιχνίδι με παιχνίδι, τουρνουά, με τουρνουά βρίσκουμε ρυθμό. Στόχος μας είναι τα τελικά στον Άγιο Νικόλαο 23-31 Ιουλίου».

Nα σημειωθεί ακόμη ότι οι δυο αθλήτριες του ΟΦΗ Γεωργοπούλου-Μαριάτου έχουν επιλεγεί από τον Ομοσπονδιακό προπονητή beach volley Tie Santana να συμμετέχει στο VW BEACH PRO TOUR 2022 - IOS MEN & WOMEN FUTURES το οποίο διοργανώνεται από την CEV και θα γίνει στην Ιο το διάστημα 29/6-2/7/22.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News