Έκαναν το πρώτο βήμα για την άνοδο στην Α2 τα κορίτσια του ΟΦΗ

Σπορ
Έκαναν το πρώτο βήμα για την άνοδο στην Α2 τα κορίτσια του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκη του Ιωνικού στο τάι μπρέικ στο άλλο παιχνίδι...

Τα κορίτσια του ΟΦΗ έκαναν το πρώτο βήμα για την άνοδο στην Α2 του βόλεϊ! Η κρητική ομάδα μπήκε στην μάχη με άγχος αλλά στην πορεία αυτό μετατράπηκε σε αποφασιστικότητα!

Μετά απο ένα δυνατό παιχνίδι κέρδισε την Ιριδα Αργους με 3-1 σετ και έτσι θέλει μία νίκη στα δύο παιχνίδια που θα δώσει σήμερα και αύριο για το πολυπόθητο εισιτήριο!

Τώρα, η σκέψη είναι στο δεύτερο παιχνίδι με τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου (απόψε στις 21.00), ενώ θα ακολουθήσει και τρίτο παιχνίδι με τον ΑΟ Ιωνικό (αύριο-16.00).

Απο τις 4 ομάδες που συμμετέχουν, στα μπαράζ που διεξάγονται στο κλειστό της Νίκαιας, οι δυο πρώτες, θα πάρουν την άνοδο για την Α2 βόλει.

Στο παιχνίδι με την Ιριδα Αργους, ο ΟΦΗ, βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ, με τον αντίπαλο, να κερδίζει το πρώτο με 25-18.

Μεγάλη μάχη δόθηκε στο δεύτερο σετ με τον ΟΦΗ να κερδίζει 25-27 και να ισοφαριζει σε 1-1.

Απο εκεί και μετά με ανεβασμένη ψυχολογία τα κορίτσια του Νίκου Προύφα, έκαναν επίδειξη ισχύος στα άλλα δυο σετ τα οποία και πήραν με 19-25 και 16-25.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, ανέφερε για το ξεκίνημα με νίκη του ΟΦΗ ότι "είναι μεγάλη νίκη, σε ένα παιχνίδι με τρομερό σασπένς. Ξεκινήσαμε μουδιασμένα, λόγω έλλειψης αγωνιστικου ρυθμού, αλλά στη συνέχεια παίξαμε ωραίο βόλει και πήραμε δίκαια τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που δώσανε ότι είχαν και βλέπουμε το δεύτερο παιχνίδι".

Τα σετ: 25-18/25-27/19-25/16-25.

*Συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΟΦΗ έδωσε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος μαζί με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Ζλατιλίδη, είναι κοντά στην προσπάθεια των κοριτσιών του ΟΦΗ, για την άνοδο στην Α2.

*Ενα ελαφρύ διάστρεμμα υπέστη η αθλήτρια του ΟΦΗ Εμμανουέλα Πιτσούλη.

* Στο άλλο αποψινό παιχνίδι ο Ιωνικός κέρδισε 3-2 (στο τάι μπρέικ) τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News