Σπουδαία νίκη για τον ΟΦΗ στη Βέροια

Σπορ
Σπουδαία νίκη για τον ΟΦΗ στη Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε το Φίλιππο με 0-3 σετ και βελτίωσε τη θέση του …

Νικηφόρο πέρασμα από την Βέροια είχε ο ΟΦΗ που πήρε σπουδαία νίκη επί του Φίλιππα με 0-3 σετ και πέρασε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Volley League με 6 βαθμούς, αφήνοντας τους αντιπάλους του πιο πίσω με 3 βαθμούς! To μπλοκ και η ποιότητα του ΟΦΗ, έκαναν τη διαφορά στο ντέρμπι επιβίωσης στη Βέροια.

Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα πήγε αποφασισμένη για το νικηφόρο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής και επέβαλε το ρυθμό της από την αρχή. Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τον ΟΦΗ να κάνε το 0-1 χάρη στο τελικό 23-25. Στη συνέχεια η ομάδα του Ηρακλείου ήταν ακόμη πιο αποτελεσματική, με τον Φίλιππο να μην μπορεί να βρει λύσεις και φυσιολογικά ήρθε το τελικό 16-25 για το 0-2.

Πολύ δυνατές μάχες έγιναν και στη συνέχεια όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 17-14 όμως ο ΟΦΗ έβγαλε αντίδραση και με σερί 2-11 έγινε 19-25.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας ανέφερε μετά το παιχνίδι: "Θα κυνηγήσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και μετά θα κάνουμε ταμείο. Υπάρχουν κάποιες μαθηματικές ελπίδες για την 6η θέση και θα το προσπαθήσουμε. Τώρα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι στο γήπεδο μας, με τη Σύρο και θα το παλέψουμε".

Τα σετ: 23-25, 16-25, 19-25.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News