Βόλεϊ

Αναβολή δύο εβδομάδων με εξαιρέσεις στο βόλεϊ

Σταματούν τα πρωταθλήματα εκτός από την Volley League Γυναικών και Pre League…

Η ΕΟΠΕ προχώρησε στην αναβολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στο βόλεϊ για δύο εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (4/1), διευκρινίζοντας ωστόσο πως τόσο η Volley League Γυναικών, όσο και η Pre League Ανδρών, αλλά και οι Β΄ φάσεις των Κυπέλλων σε άνδρες και γυναίκες θα συνεχιστούν κανονικά λόγω έλλειψης διαθέσιμων ημερομηνιών.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

"Μετά από τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν με τους εκπροσώπους των Ενώσεων και Σωματείων, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 και με σκοπό την, όσο το δυνατόν, προφύλαξη των αθλητών/αθλητριών και όλων των εμπλεκομένων των Σωματείων, το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων των παρακάτω Εθνικών πρωταθλημάτων κατά δύο εβδομάδες (δεν θα διεξαχθούν αγώνες έως και την ΚΥΡΙΑΚΗ 16/1/2022).

PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ (Ομιλος Δ’ – παραμονή/υποβιβασμός)

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Όμιλος Α’ & Β’)

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΑΝΔΡΩΝ (όλες οι ζώνες)

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (όλες οι ζώνες)

Λόγω έλλειψης διαθέσιμων ημερομηνιών για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωσή τους, συνεχίζονται οι διοργανώσεις:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΏΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ (Όμιλος Γ’ – άνοδος στην Volley league Ανδρών)

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ (Β’ ΦΑΣΗ)

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Β’ ΦΑΣΗ)

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά για όλα τα Σωματεία και όλες τις ηλικίες, τηρώντας πιστά το Υγειονομικό πρωτόκολλο και συνιστάται η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό.

Η Ε.Ο.ΠΕ. θα είναι στο πλευρό όλων των σωματείων για κάθε διευκρίνιση ή βοήθεια που θα χρειαστούν και είναι σίγουρη στην υπευθυνότητα όλων προκειμένου η επιστροφή στη πλήρη δράση να είναι εφικτή το συντομότερο δυνατόν".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια