Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώνει το βόλεϊ του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώνει το βόλεϊ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την προσεχή Πέμπτη (23/12) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου

Χριστουγεννιάτικη γιορτή, διοργανώνει το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλεϊ, την προσεχή Πέμπτη (23/12) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Η γιορτή θα είναι αφιερωμένη, στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, για διάφορα παιχνίδια, υπό  τις εντολές των προπονητών του ΟΦΗ.

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή, έχουν προσκληθεί και οι γονείς των παιδιών, ενώ έχει προγραμματιστεί και μπάρμπεκιου, ώστε όλοι μαζί, σαν οικογένεια να ανταλλάξουν ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Ο οργανισμός του ΟΦΗ, στο βόλεϊ, μετράει πλέον πάνω από  100 παιδιά, στις υποδομές, με την προοπτική ο αριθμός αυτός, να αυξάνεται σταδιακά.

Ο ΟΦΗ, εκτός από την ανδρική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ, έχει ρίξει το βάρος και στην καλύτερη οργάνωση των υποδομών της ομάδας.

Διαθέτει πλέον τμήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες σε αγόρια και κορίτσια.

Από  φέτος, έχει γίνει δυναμική επανεκκίνηση και στο γυναικείο τμήμα.

Στόχος της διοίκησης του ΟΦΗ, είναι η γυναικεία ομάδα, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα Κρήτης, να ανέβει σε υψηλότερες κατηγορίες, στα επόμενα χρόνια.

Την τεχνική καθοδήγηση των γυναικών, αλλά και όλης της υποδομής του ΟΦΗ, έχει αναλάβει ένας από τους κορυφαίους προπονητές στο αντικείμενο του στην Κρήτη, ο Νίκος Προύφας.

Ο ΟΦΗ διαθέτει ομάδες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των γυναικών, με στόχο να κάνει μια ποιοτική και αποτελεσματική δουλειά.

Επισκέψεις σε σχολεία για την διάδοση του αθλήματος, με την παρουσία παικτών της ανδρικής ομάδας, που αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ, προπονητικά καμπ, για ανεύρεση νέων αθλητών από  την Κρήτη, για τις ομάδες του ΟΦΗ, αλλά και κοινωνικές δράσεις, αποτελούν επίσης, προτεραιότητα, για τον οργανισμό του ΟΦΗ στο βόλεϊ.

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή, του ΟΦΗ, θα δώσει το "παρών" και η ανδρική ομάδα και οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και από  αυτούς, τα μυστικά του βόλεϊ, να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News