Δεν τα κατάφερε στην κρίσιμη μάχη με τον Μίλωνα ο ΟΦΗ, ήττα με 3-0 σετ στη Νέα Σμύρνη

Σπορ
Δεν τα κατάφερε στην κρίσιμη μάχη με τον Μίλωνα ο ΟΦΗ, ήττα με 3-0 σετ στη Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάλεψε στο δεύτερο και στο τρίτο σετ η κρητική ομάδα αλλά δεν πήρε αυτό που ήθελε...

Ήττα "μαχαιριά" και μάλιστα με το καθαρό 3-0 στα σετ γνώρισε ο ΟΦΗ στην έδρα του Μίλωνα...

Ο ΟΦΗ που είχε στη διάθεσή του τον Ντιβίς κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός σε δεύτερο και τρίτο σετ. Η ομάδα τoυ Ηρακλείου έμεινε στους 2 βαθμούς και την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί που είχε στο πρωτάθλημα αφού προερχόταν από τρεις ήττες. Με το τρίποντο αυτή η ομάδα του Σάκη Ψάρρα έφτασε τους 7 βαθμούς, όσους και η Κηφισιά, που έχει όμως ματς λιγότερο.

Στα του αγώνα, ο Μίλωνας κυριάρχησε στο μπλοκ και την επίθεση και έφτασε στη νίκη. Μάλιστα η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχτιζε διαφορές μέσα στο ματς με τον ΟΦΗ να μειώνει σε δεύτερο και τρίτο σετ τα οποία διεκδίκησε μέχρι τέλους. 

Για τους νικητές 16 πόντους σημείωσε ο Καϊσλασάλο με πάνω από 50% αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Για την ομάδα του Σάκη Ψάρρα σημαντικές βοήθειες έδωσε επιθετικά και ο Σπύρος Χανδρινός με 14 πόντους και ο αγέραστος Ηλίας Λάππας με 9 πόντους και καλά ποσοστά στην υποδοχή. 

Για τον ΟΦΗ 10 πόντους σημείωσε ο Βάργκας, χωρίς όμως καλό ποσοστό επιθετικά. Ο Ντιβίς που επέστρεψε από τραυματισμό σημείωσε 3 πόντους.

Τα σετ 3-0 (25-18, 25-23, 26-24)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News