Βόλεϊ

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης στην ΚΡΗΤΗ TV για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

"Η βιτρίνα μπορεί να είναι το αγωνιστικό κομμάτι αλλά αυτό δεν φτάνει! Έτσι κάναμε υποστηρικτική ομάδα..."

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης έχει στεριώσει τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη και μετά από μια σειρά ετών στον ΟΦΗ-κυρίως ως προπονητής-φέτος έχει τον ρόλο του γενικού αρχηγού. Με την εμπειρία του, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV για το σημερινό (Παρασκευή 10/12-19.15) κρίσιμο παιχνίδι που δίνει η κρητική ομάδα στην Αθήνα με τον Μίλωνα...

Αρχικά τόνισε πως "ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει". Συγκεκριμένα σχολίασε: "Είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και χάσαμε το παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας που δεν έπρεπε να χάσουμε. Ωστόσο τα προβλήματα πέρασαν και αφού με τον ΠΑΟΚ δείξαμε πολύ καλή εικόνα πρέπει αύριο (σ.σ. σήμερα) να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα στον Μίλωνα".

Παράλληλα ο κ. Ζλατιλίδης αναφέρθηκε και στον οργανωτικό τομέα που ο ίδιος με τις εισηγήσεις του-που έγιναν δεκτές από τη διοίκηση-έδωσε μεγάλο βάρος: "Για να λειτουργήσουμε ακόμα καλύτερα έπρεπε να δημιουργήσουμε μια υποστηρικτική ομάδα συνεργατών. Για παράδειγμα θα αναφέρω την προσθήκη κορυφαίου φυσιοθεραπευτή. Η βιτρίνα μπορεί να είναι για κάθε ομάδα ό,τι γίνεται στους αγώνες, το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά αυτό δεν φτάνει! Έχουμε κάνει βήματα για τα οποία είμαι πολύ ικανοποιημένος..."

Πηγή αγωνιστικής φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια