ΟΦΗ: «Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου με τον ΠΑΟΚ»

Σπορ
ΟΦΗ: «Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου με τον ΠΑΟΚ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα από τους Πέτρο Κάλλα και Βαγγέλη Βαϊόπουλο για το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Τη βοήθεια του κόσμου, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 4/12, 4.45μμ) για την 6η αγωνιστική της Volley League, ζήτησαν ο ακραίος του ΟΦΗ Πέτρος Κάλλας και ο κεντρικός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βαϊόπουλος.

Και οι δύο υποσχέθηκαν ότι  η ομάδα του ΟΦΗ θα δώσει τον τον καλύτερό της εαυτό, στο παιχνίδι, ώστε να κοιτάξει στα μάτια τον μεγάλο της, αντίπαλο.

Ο κεντρικός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βαιόπουλος, ο οποίος επιστρέφει μετά από ένα μήνα καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό (βαρύ διάστρεμμα), ανέφερε ότι:

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει άλλους στόχους από  εμάς. Εμείς θέλουμε να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με το Μίλωνα. Περάσαμε δύσκολα με τον δικό μου τραυματισμό και του διαγώνιου, αλλά επιστρέφουμε σιγά, σιγά. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να πάρουμε ότι μπορούμε από το παιχνίδι. Μας ενδιαφέρει πολύ το επόμενο παιχνίδι με το Μίλωνα, που είναι πολύ σημαντικό για μας. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας. Με την Κηφισιά, ήρθε πολύ κόσμος και μας έδωσε ρυθμό. Τους καλούμε στο γήπεδο να μας υποστηρίξουν και να μας βοηθήσουν στο παιχνίδι».

Ο ακραίος του ΟΦΗ Πέτρος Κάλλας, ανέφερε πως:

«Παίζουμε μια ανώτερη ομάδα από  εμάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίξουμε για να χάσουμε. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας. Από αυτό το παιχνίδι μόνο να κερδίσουμε έχουμε. Θα παίξουμε ελεύθερα. Σιγά, σιγά επανέρχονται και οι τραυματίες μας, οπότε και η ψυχολογία μας, είναι καλύτερη. Θέλουμε δίπλα μας τους φιλάθλους. Είδα ότι μετά το παιχνίδι μας, υπάρχει και το παιχνίδι του ποδοσφαίρου με τον Ολυμπιακό. Θα είναι πολύ όμορφο να έρθει ο κόσμος εδώ και μετά να φύγουμε όλοι μαζί για τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Μακάρι να έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα και εδώ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News