OΦΗ: Καλούμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας

Σπορ
OΦΗ: Καλούμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ερασιτέχνης ζητάει τη στήριξη των φιλάθλων στο καθοριστικό παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας

Ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας δίνει το Σάββατο (17:00) ο ΟΦΗ στο κλειστό του ΒΑΚ με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας και η ομάδα του Ηρακλείου θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα καθώς πρόκειται για έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ απευθύνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια, ενισχύοντας τους παίκτες για την επίτευξη της νίκης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Το Σάββατο (20/11, 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αντιμετωπίζει το Φίλιππο Βέροιας, μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς, σε ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη είναι κάτι παραπάνω από σημαντική για την επίτευξη του στόχου μας, στην τρίτη συνεχόμενη χρονιά μας, στην μεγάλη κατηγορία, του Ελληνικού βόλεϊ.

Καλούμε τον κόσμο του ΟΦΗ να σταθεί στο πλευρό μας και σε αυτό το παιχνίδι, όπως έκανε στην αναμέτρηση με την Κηφισιά και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη νίκη.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η διοίκηση του ΤΑΑ ΟΦΗ, έχει τιμή εισιτηρίου την χαμηλότερη δυνατή (5 ευρώ), ώστε να μπορέσει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος, να έρθει στο γήπεδο.

Ελάτε, να ζεστάνουμε το "παλατάκι" μας και με τη φωνή μας να βοηθήσουμε τον προπονητή και τους παίκτες μας, για να φτάσουν στη νίκη!”

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News