League Cup: Αποκλεισμός για τον ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό

Σπορ
League Cup: Αποκλεισμός για τον ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε με 3-0 σετ

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα του ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό , για το League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον τραυματισμό του Ράντι Ντεβέσε στον δεύτερο μόλις πόντο. Σε μία προσπάθεια για μπλοκ ο Αμερικανός διαγώνιος του ΟΦΗ προσγείωθηκε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Ο νεαρός Χρήστος Σαλταφερίδης μπήκε στη θέση του.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το πόδι στο γκάζι και πήρε διαφορά αρχικά με τον Στάλεκαρ για το 6-2 μετά από επιτυχημένο μπλοκ του Σλοβένου κεντρικού και 11-4 μετά από δύο σερί επιτυχημένες επιθέσεις του Πρωτοψάλτη. Η διαφορά παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο double score (18-9) με μπλοκ του Στάλεκαρ. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου κατέκτησε πολύ άνετα το πρώτο σετ με 25-14 μετά από άσο του Πρωτοψάλτη. 

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ και με μπλοκ του Τζουγκαράκη έφτασε στο 4-7 και το 5-10 με επίθεση του Σαλταφερίδη. Ο Παναθηναϊκός με τρία σερί μπλοκ (Ντεν Ντρις, Ρανγκέλ, Πρωτοψάλτη) μείωσε στον πόντο και ισοφάρισε σε 11-11 με επίθεση του Αρπάζου.

Οι γηπεδούχοι προσπέρασαν με μπλοκ του Ντεν Ντρις κι έφτασαν τη διαφορά στους δύο πόντους (13-11) μετά από χαμένη επίθεση του Σαλταφερίδη. Με μπλοκ του Πρωτοψάλτη ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 18-14 με τη διαφορά να φτάνει τους πέντε πόντους (21-16) με άσο του Γιάκομπσεν. Το τριφύλλι έκλεισε το σετ με 25-19 με άσο του Ντεν Ντρις. 

Με δύο σερί μπλοκ του Ανδρεόπουλου ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 5-3 στο τρίτο σετ. Η ομάδα της Κρήτης ισοφάρισε για το 8-8 με άσο του Αρπάζου με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν για αρκετούς πόντους. Ο Παναθηναϊκός προσπέρασε ξανά με δύο πόντους (15-13) μετά από χαμένη επίθεση του Βάργκας.

Ο ΟΦΗ ισοφάρισε σε 17-17 με πρώτο χρόνο του Τσέλιου και επίθεση του Κότο με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν μέχρι την τελική ευθεία του σετ. Η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε με 21-22 με άσο του Κάλα και έφτασε στο 21-23 με μπλοκ άουτ του Βάργκας.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε (23-23) με επίθεση του Πρωτοψάλτη και μπλοκ του Γιάκομπσεν. Το χαμένο σερβίς του Μπάση έφερε τον ΟΦΗ σε συνθήκες σετ μπολ με τον Ντεν Ντρις να διατηρεί τους πράσινους στο σετ. Με λάθος του Σαλταφερίδη ο Παναθηναϊκός έφτασε στο ματς μπολ σε μία φάση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες του ΟΦΗ με τον Κώστα Δεληκώστα να αποβάλλεται. 

Ο Κότο έφερε και πάλι το σετ σε ισορροπία (25-25) με τον ΟΦΗ να φτάνει σε νέο σετ μπολ με επίθεση του Βάργκας με τον πάγκο του Παναθηναϊκού να διαμαρτύρεται. Ο Πρωτοψάλτης έφερε νέα... παράταση με τον ΟΦΗ να φτάνει στο 26-27 μετά από χαμένο σερβίς του Έλληνα ακραίου. Το τριφύλλι ισοφάρισε ξανά με πρώτο χρόνο του Ρανγκέλ με την ομάδα της Κρήτης να χάνει και τρίτο σετ μπολ. 

Ο Παναθηναϊκός έφτασε με τον Ανδρεόπουλο στο ματς μπολ και έκλεισε το ματς μετά από χαμένη επίθεση του Κότο.

Τα σετ 3-0 (25-14, 25-19, 30-28)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News