Πρόβα ενόψει Βέροια το ματς του ΟΦΗ με ΠΑΟ

Σπορ
Πρόβα ενόψει Βέροια το ματς του ΟΦΗ με ΠΑΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο ο επαναληπτικός για το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»…

 

Τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στην Αθήνα θα αντιμετωπίσει αύριο (15:45) ο ΟΦΗ στον επαναληπτικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», παιχνίδι που για την ομάδα του Ηρακλείου αποτελεί πρόβα για την πολύ σημαντική αναμέτρηση που ακολουθεί το Σάββατο με τον Φίλιππο Βέροιας.

Στο πρώτο παιχνίδι, ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 3-0 σετ απο τους πράσινους στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και ο στόχος του ΟΦΗ σε αυτό το παιχνίδι, είναι να δείξει μια πιο ανταγωνιστική εικόνα και να αποκτήσει ρυθμό για το πολύ σημαντικό παιχνίδι, που ακολουθεί για το πρωτάθλημα.

O προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, ο λίμπερο Άκης Δαρίδης και ο Αμερικάνος διαγώνιος του ΟΦΗ Randy Deweese μίλησαν στο κανάλι της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Όπως είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ "με τον Παναθηναϊκό, δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μας. Δυο σετ ήμασταν ανταγωνιστικοί. Έχουμε μεγάλη διαφορά σαν ομάδες. Θέλουμε όμως να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Το βλέπουμε σαν γενική πρόβα, για το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Βέροια, που είναι για μας ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα προς εμάς, όπως ο Μίλων, η Κηφισιά και θέλουμε τη νίκη. Απο την άλλη, αν ο Παναθηναϊκός μας δώσει δικαίωμα, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε".

Ο λίμπερο του ΟΦΗ Άκης Δαρίδης, ανέφερε με τη σειρά του, ότι "πηγαίνουμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο, ότι καλύτερο μπορούμε".

Ο Αμερικάνος διαγώνιος του ΟΦΗ Randy Deweese τόνισε ότι "τo πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για μας. Ήταν πολύ δυνατοί και σέρβιραν πολύ καλά. Είναι πολύ καλή ομάδα".

Δείτε παρακάτω το VIDEO με τις δηλώσεις του προπονητή και των παικτών του ΟΦΗ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News