Έχασε ο ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ

Σπορ
Έχασε ο ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 0-3 σετ στο κλειστό του ΒΑΚ…

Tην ήττα με 3-0 σετ από τον Παναθηναϊκό, γνώρισε ο ΟΦΗ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, για το Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ σοβαρός και πήρε σχετικά εύκολα το παιχνίδι, απέναντι σε ένα ΟΦΗ που ήταν ανταγωνιστικός σε δυο σετ, αλλά είχε προβλήματα στην υποδοχή.

Ο στόχος του ΟΦΗ βέβαια, είναι το πρωτάθλημα και τα παιχνίδια αυτά με τον Παναθηναϊκό (θα ακολουθήσει η ρεβάνς την επόμενη Παρασκευή στην Αθήνα), είναι παιχνίδια προετοιμασίας για το πολύ σημαντικό ματς με το Φίλιππο Βέροιας, που θα γίνει σε 15 μέρες στο κλειστό του ΟΦΗ, στο οποίο η κρητική ομάδα, θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει στην εξάδα.

Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε ξανά χωρίς τον βασικό του κεντρικό Βαγγέλη Βαιόπουλο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα βαρύ διάστρεμμα και συνεχίζει την θεραπεία του.

Τα σετ: 11-25 (20’), 21-25 (23’), 20-25 (23’).

Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κόκκας, Σπαντιδάκη, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

ΟΦΗ (Δεληκώστας): Στεφανίδης, Γιαννόπουλος, Κάλλας, Deweese 11, Aρπάγιου 3, Δαρίδης(λ), Coto 9, Τσέλιος 1, Vargas 8, Τζουγκαράκης, Σαλταφερίδης.

Παναθηναικός (Ανδρεόπουλος): Γκαράς (λ), Συναδινός, Ρουσσόπουλος, Πρωτοψάλτης 8, Jacobsen 4, Μάρκου, Rangel 8, Aνδρεόπουλος 4, Ράπτης 6, Van Den Dries 11, Stalekar 8.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News